Crveni Koral - Repromaterijal

436 pregleda
0 želi ovaj predmet

Crveni Koral - Repromaterijal

Završena

Datum završetka: 31.05.2014. u 14:14

Početna cena: 199 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Gabriell35

(73)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

109 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Pakovano je u kesici dim: 7cm sa 5cm.
Kamenje:2-17mm
Tezina pak:10.2g

Kvalitet :nije proveren!
Nekorisceno/Buseni.

*KORAL
- ovo je kamen specifične vrednosti za ljude rođene u znaku Bika i Škorpije, ali se univerzalno koristi kao odbrana od uroka. Đerdan od korala, ogrlica koju nose mnoge devojke, naročito u području Mediterana, najbolja je zaštita od zlih duhova uopšte, a posebno od steriliteta. Odlična je amajlija za decu. U prošlosti se mnogo polagalo na lekovita svojstva korala, koji je, samleven u prah i pomešan sa vodom, lečio bolesti unutrašnjih organa.

P.S.
Verovanje u uticaj dragog kamenja i plemenitih metala na čovekovu sudbinu vuče korene iz najstarijih vremena. Još u praistoriji, čovek je pravio amajlije i talismane u koje je ugrađivao `magijske materije`. Sa takvim amajlijama, čovek je oduvek pokušavao da privuče pozitivne uticaje, a udalji one negativne.
Posebno mesto zauzimaju drago kamenje i plemeniti metali čije ih vrline, koje proizilaze iz njihove lepote, retkosti, iz njihove izuzetne čvrstoće i svetlosti, čine sličnim zvezdama. U astrologiji, svakoj planeti i svakom sazvežđu pripisuje se određeni dragi kamen ili plemeniti metal, koji odražava i koncentriše određene osobine, u skladu sa onim ko je rođen pod odgovarajućim znakom.
Vredi dodati i to da je moderna nauka, u određenim slučajevima, bila primorana da prizna kako su takozvane okaltne vibracije dragog kamenja realnost, jer potiču iz sudejstva hemijskih elemenata ili drugih svojstava samog kamenja.

Uslovi prodaje prodavca

POGLEDAJTE NASE OSTALE POPUSTE I PONUDE NA KUPINDU!
POGLEDAJTE NASE OSTALE PONUDE NA LIMUNDU!

Najljubaznije molimo kupce da pazljivo procitaju opis i postavljaju pitanja za sve eventualne nejasnoce pre nego sto licitiraju, kako bi se izbegli eventualni nesporazumi.
Kupac snosi troskove slanja...

Prodavac

Gabriell35 (73)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

109 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 25356325