NOVO ❤2 U 1 SET OD 2 LED LAMPE, SENZOR NA POKRET❤

89 pregleda
10 želi ovaj predmet

NOVO ❤2 U 1 SET OD 2 LED LAMPE, SENZOR NA POKRET❤

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 20.06.2024. u 21:59

Kupljen za: 1.257 RSD

Broj ponuda: 15 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

jovan.luka

(4.238)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.931 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

❤3 CIKLUSNA REŽIMA-Režim čišćenja, kroz režim čišćenja za čišćenje, samo 180 sekundi do završetka čišćenja i automatskog isključivanja. Režim belog svetla koji detektuje pokret, može se detektovati kretanjem čoveka u mraku. Automatsko uključivanje u opsegu od 10 ft/120°, automatsko isključivanje nakon oko 20 sekundi bez detekcije pokreta. Uvek uključen režim belog svetla, morate ručno da gurnete prekidač u stanje isključeno nakon upotrebe.
❤SVETLA I NEBLEKAĆA SVETLA-Razlikuje se od drugih svetala za ormare na tržištu, naša svetla za ormare imaju LED od 32 komada, koja je svetlija od drugih. Svetlo za orman ima 150 lumena, što je dovoljno da osvetli tamu, ali ne i zaslepljuje. Toplo osvetljenje može vam doneti toplo i svetlo iskustvo. Možete uključiti samo režim belog svetla ili čist režim, ili možete uključiti oba režima istovremeno.
❤IZDRŽLJIV I USB PUNJENJE – Ugrađena punjiva baterija od 800 mAh može da se koristi neprekidno 5 sati u režimu uvek uključenog svetla nakon 2-3 sata punjenja i može se koristiti do 1 mesec u režimu detekcije pokreta. Svetla za ormar koriste USB punjenje, lako se pune preko USB kabla (uključen). Bez obzira na to gde postavite svetla, možete napuniti svetlo u bilo kom trenutku, što je veoma zgodno.
❤LAGANO ZA UGRADNJU I DVA METODA INSTALACIJE-Ugrađena jaka magnetna svetla na zadnjoj strani ormara, slobodno se upijaju na bilo kojoj površini od gvožđa. ILI Zalepite bilo gde po potrebi pomoću 3M magnetne trake (uključene 4 trake). Ne morate da kupujete dodatne eksere ili instalirate dodatnu opremu. Veoma je lako instalirati i ukloniti.
❤MULTI-APLIKACIJA-2-U-1 svetlo za orman, režim belog svetla Idealan za spavaću sobu, radionicu, garažu, stepenište, hodnik, orman, ormar, toaletno ogledalo, itd. Čisti režim je pogodan za ostavu, sobu za bebe, prostor za igračke itd.

❤NOVO U ORIGINALNOJ KUTIJI. ORIGINALNE KUTIJE MOGU U NEKIM SLUČAJEVIMA DA BUDU NAGUŽVAE ILI OŠTEĆENE U TRANSPORTU, ALI JE ROBA POTPUNO NOVA. VELIKA PREPORUKA ZA OVE LAMPE.

❤ Pogledajte i moje ostale aukcije. SVE AUKCIJE POČINJU OD 99 DINARA, A VI ODREDITE ŠTA KOLIKO REALNO VREDI.

❤ Uživajte u kupovini.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Postovani kupci,

Molim Vas pročitajte kompletan tejst uslova slanja i plaćanja izlicitiranih predmeta.

VAŽNO!!! VAŽNO!!! VAŽNO!!!

KOMUNIKACIJA SA KUPCIMA SAMO I ISKLJUČIVO PUTEM LIMUNDO PORUKA, BEZ IZUZETKA.


NISAM VIŠE U MOGUĆNOSTI DA SE JAVLJAM NA TELEFON ZATO ŠTO SAM 6 DANA U INOSTRANSTVU, A SAMO SUBOTOM KOD KUĆE, tako da sve informacije i pitanja u vezi uplata, slanja paketa, adresa koje se razlikuju od onih koje sam dobio od Limunda, MOLIM VAS DA ŠALJETE U LIMUNDO PORUCI DA VIŠE NE BI DOLAZILO DO NESPORAZUMA.

TAKOĐE VAS MOLIM DA SHVATITE DA JE ROK ZA KUPOPRODAJU 8 DANA.

Svi rokovi će uvek biti ispoštovani, ali nisam uvek u mogućnosti, zbog posla koji obavljam u inostranstvu, da baš u istom ili narednom danu, kad je izvršena uplata, paket bude poslat pošto sada deca šalju pakete, pa im je potretbno vremena da se uigraju.

ALI OBEĆAVAM DA ĆE SVI KUPCI BITI MAKSIMALNO ISPOŠTOVANI I SVI PAKETI POSLATI NA VREME.

Nadam se da me razumete i na tome vam unapred zahvaljujem.

U svakom slučaju, Vi birate prodavca kod kojeg vam odgovaraju uslovi.

Znači slanje samo i isključivo POSTEXPRESSOM ili BEXOM posle uplate na račun koji će Vam stići u automatskoj poruci, osim ukoliko se drugačije dogovorimo putem Limundo poruka.
CC paket nije više moguće da šaljemo pošto su paketi veliki i potrebno je da se deca vrate po 4-5 puta od kuće do pošte da bi poslali pakete kojih nekada ima i po 50 i nemoguće je da sve to odnesu do pošte.

Kao svrhu uplate navedite svoje korisničko ime.
Uplaćujete SAMO I ISKLJUČIVO izlicitiranu sumu, poštarinu plaćate kuriru prilikom prijema paketa.

Očekujem da se posle uplate kupac javi PUTEM LIMUNDO PORUKE, ne telefonom, jer drugačije paket neće biti poslat.

Uvažavam svaku reklamaciju bez prigovara i odmah vraćam novac ukoliko je proistekla zbog mog propusta, ali molim za pristojnost prilikom reklamiranja jer u ovolikom obimu posla propusti su neminovni, ali nikako namerni. Posle dugogodišnjeg rada i ovolikog broja pozitivnih ocena sigurno mi nije stalo da nekoga prevarim, naprotiv.

Ukoliko bude razloga za reklamaciju javite se, rešićemo, negativna ocena sigurno neće.

Hvala.

Prodavac

jovan.luka (4.238)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

8.931 pozitivna ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135333321