STAR OGRLICA INDIJSKIH KRUPNIH POLUDRAGIH AHATA

46 pregleda
0 želi ovaj predmet

STAR OGRLICA INDIJSKIH KRUPNIH POLUDRAGIH AHATA

Cena: 3.599 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

"primitivnije tkzv. varvarske - urođeničke " izrade ca 70cm celokupne duži niti raznobojnih krupnih ahata , krupnoće ca 2-2.5cm x sa ca rastućom središnjom debljinom u kombinaciji drugih poludragih kamenja , sa ca 95g težine - sa jednom anomalijom pri jednom kamenu sa dve bušne rupe , loše uvezan i ispada-visi iz koloseka - sa sitnijim udarima u dosta dobrom stanju

INDIJSKI AHAT

Indijski ahat je zaštitnički kamen, kamen opuštanja, mira, pročišćenja, vitalnosti i uzmeljenja. Umirujući je i ublažavajući, jer smanjuje bol, ali stimuliše i analitičke sposobnosti i budi skrivene latentne talente, jača vid i pomaže i kod stresa.

Jača vezu tela sa zemljom. Daje hrabrost i pojačava kreativnost, energiju, snagu, rasteruje strahove i daje porast samopouzdanja. On pomaže ljudima koji imaju problem sa praštanjem i kada je problem otpustiti gorčinu i očajanje nastalih iz odnosa sa drugim ljudima u porodici ili ljubavi.

Indijski ahat je jedan od najrasprostranjenijih kristala na planeti. Nalazi se na svim kontinentima i poznat je u mnogim podvrstama i bojama. Najviše ga ima u Meksiku, Brazilu, Australiji, SAD-u, Maroku, Španiji, Indiji i Africi.

Ljubav ahata prema istinosti ohrabruje izražavanje ličnih istina. Ovaj kristal može da stimuliše sećanja.

Ukoliko imate u vidu predstojeće bitke na porodičnom i poslovnom planu- gde vam je potrebna snaga i hrabrost da budete iskreni pre svega sa sobom i istrajete na svom zacrtanom cilju, ahat je pravi kamen za vas.

Smanjuje osećaj ljubomore i prizemljuje emocije. On je kamen sklada i unoseći elemente sklada u naše biće i živote, uveliko povećava ozdravljenje. Ahat takođe povećava kreativnost, ali i stimuliše intelekt.

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija tokom leta , i tu ako ih uopšte bude , očekujem isključivo ozbiljne ponude , pogotovo što osim provizije za limundo koja nije zanemarljiva , za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja , OSIM ZA LOTOVE KNJIGA I PREDMETA KOJI SU NAZNAČENI U SAMOM OPISU !!! Slanja su u vidu CCpaketa , i to bez obzira kojeg prevoznika odaberem - I to je čisto neko kompromisno rešenje da nekako izađem u susret , jer lična preuzimanja za vreme leta nisu moguća !

Zbog nedavnih par komada, i to neprimerenih reklamacija na predmete koji kada se ponovo pokrenu imaće moju repliku i moje viđenje na te reklamacije , koje jesam usvojio , jer po limundo pravilniku kupac je uvek u pravu !? ali sa time , da se u ovim spornim slučajevima uopšte nisam složio sa limundo , ili sam izašao u susret zbog previda samoga kupca , zbog toga , ubuduće U SLUČAJU EVENTUALNE REKLAMACIJE KUPAC PLAĆA POVRAT PREDMETA I TEK NAKON PRIJEMA KADA UTVRDIM DA JE PREDMET U IZVORNO POSLATOM STANJU , VRAĆAM NOVAC KUPCU , NA DAT Ž.R. KUPCA !!!!!!!!!!!!!

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136036361