VINTAŽ OGRLICA OD ZELENOG MALAHITA

44 pregleda
3 želi ovaj predmet

VINTAŽ OGRLICA OD ZELENOG MALAHITA

Cena: 3.599 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

ca 45cm duži sa kopčanjem na funkcionalnu papagajku , od ca 0.5 početka pa do 1cm debljine središnjih , sa jednim-dva primećena relativno zanemarljivo udareno-krznuta poludraga kamena sa težinom oko 56g - u odličnom stanju

MALAHIT

Malahit je kristal preobražaja i promene. Podučava o preuzimanju odgovornosti za svoje misli, reči i dela. Zbog izuzetne lepote zovu ga i “paunov kamen”. Nosiocu donosi sreću i sklad u ljubavnom odnosu. Veoma je osetljiv na vodu, kiseline i toplotu. Ovo je izuzetno snažan kamen, ali zahteva da se sa njim postupa pažljivo.

Malahit ima izražajnu zelenu boju koja varira koncentrično u svetlije i tamnije duboke zelene pruge. Neprovidan je, svilenkastog sjaja.

Nalazišta malahita su na Uralu, u Kongu, Angoli, Zambiji, Namibiji, Meksiku, Engleskoj, SAD-u, Australiji i Izraelu.

Ovaj mineral upija radijaciju, štiti od svih vrsta zračenja i elektromagnetnog smoga. Na srcu donosi ravnotežu i harmoniju. Otvara srce bezuslovnoj ljubavi. Ublažava stidljivost, podržava prijateljstvo. Malahit seže do korena problema, pojačavajući intuiciju i uvid. Pomaže da se ublaže mentalni poremećaji, uključujući psihijatrijske bolesti, suprotstavlja se disleksiji. Malahit je kamen preobraženja, jer nemilosrdno ukazuje na ono što vas blokira. Izvlači najdublja osećanja i psihosomatske uzroke, raskida neželjene veze i izlizane modele.

On je kamen izuzetne moći, jer pomaže u odstranjivanju toksina iz jetre, smanjuje stvaranje kiselina u tkivu i ubrzava metabolizam, pomaže prilikom skidanja suvišnih kilograma. Štiti srce kod slabe prokrvljenosti, visokog pritiska i oboljenja arterija. Veoma je dobar protiv astme, artritisa, reume, bolova u kičmi, natečenih zglobova, slomljenih kostiju i pokidanih mišića. Malahit može da izazove blago lupanje srca i tada ga trebamo odmah zameniti roze kvarcom ili rodonitom.

Malahit voda, sapun i vrućina uništavaju. Ako se zamuti ili potamni od silne negativne energije koju je izvukao, treba ga odmah očistiti u posudi sa hematitom. Puni se u posudi sa gorskim kristalom.

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija tokom leta , i tu ako ih uopšte bude , očekujem isključivo ozbiljne ponude , pogotovo što osim provizije za limundo koja nije zanemarljiva , za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja , OSIM ZA LOTOVE KNJIGA I PREDMETA KOJI SU NAZNAČENI U SAMOM OPISU !!! Slanja su u vidu CCpaketa , i to bez obzira kojeg prevoznika odaberem - I to je čisto neko kompromisno rešenje da nekako izađem u susret , jer lična preuzimanja za vreme leta nisu moguća !

Zbog nedavnih par komada, i to neprimerenih reklamacija na predmete koji kada se ponovo pokrenu imaće moju repliku i moje viđenje na te reklamacije , koje jesam usvojio , jer po limundo pravilniku kupac je uvek u pravu !? ali sa time , da se u ovim spornim slučajevima uopšte nisam složio sa limundo , ili sam izašao u susret zbog previda samoga kupca , zbog toga , ubuduće U SLUČAJU EVENTUALNE REKLAMACIJE KUPAC PLAĆA POVRAT PREDMETA I TEK NAKON PRIJEMA KADA UTVRDIM DA JE PREDMET U IZVORNO POSLATOM STANJU , VRAĆAM NOVAC KUPCU , NA DAT Ž.R. KUPCA !!!!!!!!!!!!!

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136043825