Muški ručni sat sa totemom zmaja

10 pregleda
0 želi ovaj predmet

Muški ručni sat sa totemom zmaja

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Luksuzni zlatni zmajev muški sat】Totem zmaja sa misterioznog Istoka predstavlja snagu i sreću! Reljefni šuplji brojčanik kraljevskog zmaja ima skalu sastavljenu od 12 kamenčića. Sa svetlećim rukama možete videti rad mehaničkog pokreta. Pokažite svoj ukus i ličnost sa luksuznim muškim satom!
【Kvalitetni muški sat】Kvarcni mehanizam visokog kvaliteta, precizno merenje vremena. Brojčanik od mineralnog stakla otporan na ogrebotine i habanje, prikaz datuma u ​​kalendaru, svetleći pokazivač na skali, lak za čitanje u bilo kom trenutku. Izdržljiv i udoban remen od nerđajućeg čelika je pogodan za svakodnevno nošenje, a alat za rastavljanje i montažu sata se može koristiti za podešavanje odgovarajuće veličine za nošenje.
【Vodootporan i svetleći sat】 Vodootporan do dubine od 30 metara (100 FT), može da izdrži znoj, kišu ili prskanje vode. Ali nemojte ga nositi kada se tuširate, plivate ili u kišnim danima, pokušajte da ga održite suvim. Pogodno za razne poslovne, rekreacijske, unutrašnje aktivnosti ili svakodnevnu upotrebu. Funkcija svetlećeg prikaza. Uključite funkciju svetla po prvi put kada ga koristite noću i izložite ručni sat svetlosti ili apsorbujte sunčevu svetlost da biste aktivirali funkciju osvetljenja.
【Savršen poklon】Ovi ručni satovi za muškarce su pogodni za svaku priliku, od posla i slobodnog vremena do aktivnosti u zatvorenom i na otvorenom ili svakodnevne upotrebe, nosite ovaj ručni sat bilo kada i bilo gde. Odličan poklon za vašeg oca, muža, sina, brata, dečka, prijatelje za Dan zaljubljenih, godišnjicu, rođendan, Dan očeva, Božić i druge posebne prilike.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (167)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

191 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137278897