Organizer satova-Putna torba za satove-5 slotova

34 pregleda
2 želi ovaj predmet

Organizer satova-Putna torba za satove-5 slotova

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(172)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

【Savršeno pristajanje】Sa dimenzijama od 13,2"X3,5" X3,3", naše kućište za sat sa 5 utora pogodno je za satove sa prečnikom kaiša do 1,45 inča. Bilo da imate kožne, metalne ili silikonske kaiševe, naše kućište će vam odgovarati savršeno, obezbeđujući dobro prijanjanje, sprečavajući ih da se trljaju jedno o drugo i uzrokuju bilo kakvu štetu.
【Čvrsti EVA materijal】 Izrađen od visokokvalitetnog EVA materijala, naše kućište za sat je izdržljivo i dizajnirano da izdrži teškoće putovanja. Čvrsta konstrukcija osigurava da vaši satovi ostanu zaštićeni od udaraca, udaraca i ogrebotina. Od sada, nema potrebe da brinete da će vam se vaš vredni sat oštetiti tokom putovanja.
【Lako za održavanje】 Vodootporna površina tkanine je otporna na prosipanje i mrlje. Sve mrlje od vode ili ulja mogu se lako obrisati. Takođe je prozračan, omogućava cirkulaciju vazduha kako bi se vaši satovi zaštitili od nakupljanja vlage. Zbog toga se vrlo lako čisti i održava.
【Pogodan saputnik】 Dizajniran sa udobnom ručkom, naša torbica za putni sat je laka za nošenje, a njegova kompaktna veličina omogućava da lako stane u vaš prtljag ili ručnu torbu. Bilo da ste na poslovnom putu ili na odmoru, sada možete bezbedno da ponesete svoje omiljene satove.
【Promišljen dizajn】U dizajnu kućišta sata dajemo prioritet i funkcionalnosti i estetici. Izuzetna izrada i osećaj mekog dodira kućišta pružaju luksuzno iskustvo. Ne samo da je pogodan za nošenje na putovanjima, već je pogodan i za čuvanje dragocenih satova kod kuće. Za one koji vole satove, odličan je izbor za poklon.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (172)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

196 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137117789