Dinkalen DN200 1600A Jump Starter Booster za automobil

35 pregleda
0 želi ovaj predmet

Dinkalen DN200 1600A Jump Starter Booster za automobil

Cena: 9.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

venditioinvictus

(4)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

SNAŽAN I KOMPAKTAN - Automobilski jump starter može pokrenuti 12V vozila (za sva 6.0L benzinska ili dizel vozila) za nekoliko sekundi. Pogodno za automobile, kamione, motocikle, bicikle za sneg, terence, kosilice, čamce, itd. Mala veličina, lako se prenosi ili skladišti u prtljažniku u slučaju nužde.

【10V brzi bežični punjač】Ovaj starter za automobilsku bateriju može da dovede do 10V izlazne snage, samo stavite telefon na uređaj i punjenje će odmah početi. Nema potrebe da uklanjate masku za telefon. Nije potrebna dodatna linija za punjenje.

【Kapacitet od 20000 mAh】 Automobilski starter sa dva USB KC 3.0 izlaza i Tipe-C izlazom, koji obezbeđuju najbržu brzinu punjenja. Možete puniti tri uređaja istovremeno, kao što su pametni telefon, tablet i kamera. Brzina punjenja je mnogo veća od standardne brzine.

Funkcije za hitne slučajeve Ovaj auto starter ima 3 LED svetlosna režima koji se mogu menjati, kako bi zadovoljili vaše različite potrebe: baterijsku lampu/stroboskop/SOS, koji su moguće rešenje za spasavanje tokom kampovanja, piknika, avantura u prirodi i istraživanja. LCD ekran može prikazati tačno preostalu snagu.

Bezbednosna zaštita Patentirana bezbednosna tehnologija pametne stezaljke baterije je zaštita od eksplozije i obrnutog polariteta koja izbegava kratak spoj, visoku temperaturu, prelivanje, preopterećenje i prekomernu struju. Ako dođe do greške u radu, LCD ekran će prikazati poruku o grešci, a zvučnik će prikazati alarm za bezbedno i pouzdano rešenje.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

venditioinvictus (4)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136776449