Kompet Tempo za godinu 1991. *Kolekcionarski komplet

63 pregleda
1 želi ovaj predmet

Kompet Tempo za godinu 1991. *Kolekcionarski komplet

Trenutna ponuda: 48.900 RSD

48.900 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

2 dana, 16 sati 09.07.2024. u 12:21 0 ponuda

Cena: 49.000 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Mekenzi_B.

(2.572)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.679 pozitivnih ocena

Vršac, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

И даље Вам одзвања у глави промукли глас Милојка Пантића Небо се отворилооо, стадион је експлодирао...Даркоо Даркоо Златна копачка Црвене Звезде, позлатила је Црвено бели тим....

Имате невероватну прилику да постанете власник на стотине страна документоване историјске историје, највећег успеха клубског спорта на овим просторима у историји који се догодио и који се никада више неће поновити а то је пут Звезде и освајање Европског купа Шампиона до Барија, Преко Бајерн Михена, Дрездена па до Барија и на крају до Токија.

Сви бројеви почевши Илустрованог спортског недељеника почевши од броја 1297 који је изашао 2-8.1991 до броја 1348 који је изашао 25-31.12.1991.

Комплет цела 1991 година.

Има 51 број.

Све бројеве сам лично и детаљно прегледао и са великом одговорношћу могу да тврдим да су у перфектном стању.

Темпо је стојао у библиотеци једног чувеног спортског новинара. Сви бројеви имају постере. Сви бројеви су у одлином стању. Никоме ни лист не испада.

Једина мана у оно Време је Темпо организовао велику наградну игру коју сви у Југославији играли да воде људе на утакмице Звезде у Европи и да секу и скупљају купоне. На једно 15-ак бројева је исечен тај купон за наградну игру који се налазио са унутрашње насловне стране. Међутим то не утиче на кондицују часописа.

Друга мана јесте да на Темпу број 1348 стоји залепљена налепница са бројем темпа од 1297 до 1348. Налепница се може скинути, ја је нисам скидао.

Ја сам прегледао, пописао све бројеве, датуме издања, описао стање сваког броја.

У сликама имате детаље.

Колекционарски примерци су свакако Звезда Дрезден- Звезда- Бајерн Минхен, Најава за Бари, Освајање Евро титуле као и Токио.

Поред успеха фудбалског клуба Црвене Звезде налазе се и други успеси Репрезентација која су освајала Европска и Светска првенства, попут кошаркаша, ватерполиста итд.

Ту су постери свих најпознатих спортиста из 1991 године. Такође имате постере Марка Ван Бастена, Гукита Реал Мадрида, Ајтона Сене, Интер Милано, АЦ Милан...

51 број. 1991 година, се сматра једном од најуспешнијих спортских година, поред ФК Црвене Звезде, се спомиње и полако пут Кошаркашког клуба Партизан, који ће се касније испоставити освојити Европску титулу у кошарци.

Ако сте прави Звездаш, колекционар, љубитељ спорта, спортски хроничар, овај комплет морате имати у колекцију јер је злата вредан.




БИТНО!

ПОУЗЕЋЕМ НЕ ШАЉЕМ!
ПРВО УПЛАТА НА РАЧУН ПА СЛАЊЕ!
ЛИЧНО ПРЕУЗИМАЊЕ НА МОЈОЈ АДРЕСИ У ВРШЦУ!
МОЛИМ САМО ОЗБИЉНЕ ДА ЛИЦИТИРАЈУ ДА НЕ ГУБИМО НИ ВАШЕ НИ МОЈЕ ВРЕМЕ!

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte celokupnu našu ponudu:

http://www.kupindo.com/Clan/Mekenzi_B./SpisakPredmeta

Prodavac

Mekenzi_B. (2.572)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.679 pozitivnih ocena

Vršac, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135691381