A tako je dobro počelo, Branko Rosić LAGUNA, 10d

16 pregleda
5 želi ovaj predmet

A tako je dobro počelo, Branko Rosić LAGUNA, 10d

Trenutna ponuda: 25 RSD

35 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

1 dan, 23 sata 30.09.2024. u 22:39 3 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.928)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.210 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Autor: Branko Rosić
Žanrovi: Drama, Ljubavni
Pismo: Latinica
Broj strana: 224
Povez: Mek
Format: 13x20 cm
Godina izdanja: 25. mart 2015.


Dragan Lomić kao da je imao sve: marketinški stručnjak na vrhuncu karijere, bivši novinar koji svoje lične ratove vodi na stranicama najtiražnijih dnevnih novina, hedonista, stalno na putu i stalno u pokretu, omiljen kod žena. A onda upoznaje Miju, koja je sve ono što nikada nije imao i sve što je oduvek želeo. Njegova i neuhvatljiva, u isto vreme. Žena zbog koje je bio spreman da se odrekne draži promiskuiteta i da se posveti ljubavi. Dragan odlučuje da zbog Mije rizikuje karijeru, posao, saradnike, sav novac. Njih dvoje odlaze iz Beograda u Njujork, na proslavu njenog rođendana i Nove godine.

Međutim, Dragan koristi povratak preko Londona da ode na utakmicu svog voljenog Čelsija i neočekivano biva upleten u navijačko nasilje. Novi problemi i gresi iz prošlosti odjednom kroje sasvim neočekivan nastavak njegovog života…

„Roman koji govori tačno ono što osećamo o životu u savremenom svetu koji diktiraju uspešni tranzicijski advertajzeri: životna praznina i lutanja, osećaj pustoši i prezasićenosti u sopstvenom postojanju – bez cinizma, ali sa dozom inteligentnog humora, saundtrekom koji odjekuje tokom čitanja – i utisak da čitalac nije jedini koji ne pripada ovom svetu.“ Biljana Srbljanović

Uslovi prodaje prodavca

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.928)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.210 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137861065