Krv i sapunica- Mladen Markovic

9 pregleda
0 želi ovaj predmet

Krv i sapunica- Mladen Markovic

Trenutna ponuda: 399 RSD

399 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

2 dana, 0 sati 27.09.2024. u 20:20 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Dajana69

(725)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.228 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Roman o ljubavi i zlu.
Budi živ, ljubavi. Molim te, budi živ!
Posle nasilne smrti roditelja, Marko izrasta u sitnog delikventa kojem su nevolje jedina perspektiva. „Pao“ je već na početku kriminalne karijere. Odmah po izlasku iz zatvora prihvata „posao“, ali naseda na nameštaljku i umalo bi ostao bez glave da ga pod svoje nije uzeo Bubavšaba, jedan od opakijih likova iz podzemlja. Jedva živ od povreda, upoznaje polumrtvu Marinu, žrtvu otmice i mučenja, devojku koja se ne seća oca, a pamti majčino umiranje od side. S prevelikim bremenom i mnogo nade iznajmljuju oronuli stan u prigradskoj tami.
Nakon osam godina zajedničkog preživljavanja, Marko je na prekretnici: nastaviti „uredan porodični život“ izbacivača u noćnom klubu ili učiniti nešto značajnije: prihvatiti posao kurira između dva stara kriminalca kojim će se odlepiti sa dna. Marinino protivljenje ovakvoj dilemi i Markova odlučnost da zaigra na poslednju kartu preokrenuće im živote. Sve što znaju o sebi biće dovedeno u pitanje, boriće se za opstanak i spasonosna znanja, a za izlazak iz košmara nasilja, bizarnih zločina i ironičnih obrta biće im potrebno onoliko snage i ljubavi koliko ih traži ispunjenje nemilosrdnih zahteva neupokojene prošlosti.
„Umešno preplićući sudbine junaka i stavljajući ih na sve veća iskušenja u dramatičnoj radnji ispunjenoj preokretima, Mladen Marković na žestok način piše o svetu i ljudima koji su nam možda nevidljivi, ali su svakako tu, skriveni u senkama, i krvare, vole i muče se da bi za sebe osvojili nešto malo sreće i pravde.“ Pavle Zelić, pisac i scenarista.
Odlicno ocuvano

Uslovi prodaje prodavca

SNIZENJE- AKCIJA!!
https://www.limundo.com/Clan/Dajana69/SpisakAukcija

Prodavac

Dajana69 (725)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.228 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137744157