Gospodarica moga srca, Eloiza Džejms SVE 10d

14 pregleda
3 želi ovaj predmet

Gospodarica moga srca, Eloiza Džejms SVE 10d

Trenutna ponuda: 20 RSD

30 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

1 dan, 17 sati 22.09.2024. u 22:27 2 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.920)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.173 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

"Gospodarica moga srca" - Eloiza Džejms Nijedan muškarac ne može da odoli Džeminim senzualnim čarima… osim njenog muža. U romantičnom i napetom romanu Gospodarica moga srca Eloiza Džejms oslikava uzbudljivu priču o ljubavi, izdajstvu i iskupljenju. Radnja počinje u trenutku kada su svadbeno zvono za ljubaznu Džemu i njenog budućeg muža, staloženog i nepokolebljivog Elajdža, vojvodu od Bomonta, tek utihnula. Šokantno otkriće u njihovom braku natera Džemu da pobegne sa plemićkog poseda, potpuno potresena i povređena. Deset godina kasnije, Džema je izgradila svoj život u inostranstvu, ulazeći u različite avanture i skupljajući skandale koje je pratio glas o njenom uzbudljivom, ali neurednom načinu života. Međutim, njen miran svet se menja kada Elajdža iznenada stupi u kontakt i pozove je da se vrati. Razlog je jednostavan: potreban mu je naslednik. Vraćajući se kući, Džema je suočena sa prošlim emocijama i otkriva da, uprkos svemu što se dogodilo, nikada nije prestala da voli svog muža. Džema shvata da je, uprkos svojoj ljutnji i razočaranju, još uvek željna da dobije ono što najviše želi – srce svog muža. Kroz sve neizvesnosti i emotivne borbe, Džema mora da se suoči sa svojim osećanjima i odluči da li će biti u stanju da pronađe sreću u rukama čoveka koji je prethodno povredio. Gospodarica moga srca je priča o borbi za ljubav, iskupljenje i povratak u prošlost kako bi se pronašla budućnost. Eloiza Džejms uspeva da oživi priču o ljubavi koja prevazilazi sve prepreke, pružajući čitaocima nezaboravno putovanje kroz emotivne turbulencije i romantične izazove. Knjiga "Gospodarica moga srca" je izrađena u mekom povezu, ima 288 strana, autor knjige je Eloiza Džejms . Težina je 0.39 kg.

Uslovi prodaje prodavca

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.920)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.173 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137595157