Knjiga na dugme-Džinet Vinterson

9 pregleda
0 želi ovaj predmet

Knjiga na dugme-Džinet Vinterson

Trenutna ponuda: 399 RSD

399 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

1 dan, 23 sata 27.09.2024. u 20:10 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Dajana69

(725)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.228 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Džinet Vinterson veruje da možemo da budemo pisci sopstvenih života. Njen unutrašnji svet, bogat strašću, intelektom i fantazijom, tle je iz kojeg niču priče o ljubavima – neke stare i poznate ali ispričane na sveže i vrcavo, neke lične, gole i iskrene.
U „Knjizi na dugme“, internet spisateljica Ali/Aliks nudi slobodu na jednu noć; u njenim pričama ona i sagovornik mogu da postanu štagod požele, ali postoji cena koja mora da se plati. Međutim, nemojte misliti da je ovo još jedna priča o net-dopisivanju, upoznavanju – napisana je 2001. – internet je ovde samo pozadina koja daje široke mogućnosti, olakšava da priče dolaze i odlaze brzinom svetlosti. Dva glavna lika sreću se u Parizu, na Kapriju i u Londonu, a u virtuelnom svetu sreću se u pričama o ljubavi u različitim vremenskim periodima, inkarnacijama, polovima.
Vintersonova piše elegantno, igra se rečima, duhovita je i to bez upotrebe žargona; podstiče čitaoca, daje mu privid da ima više pripovedača, da je roman interaktivan. Međutim, ona sve vreme ima kontrolu, njene su ruke na dirkama tastature. Ona je majstorski pripovedač i rado ćete joj se prepustiti dok vam nudi slobodu na jednu noć. „Nestašna i inteligentna, odlučna da podstakne misli o razlogu ljubavi i njenom riziku.“
Broj strana: 221
Pismo: Latinica
Povez: meki
odlicno ocuvano

Uslovi prodaje prodavca

SNIZENJE- AKCIJA!!
https://www.limundo.com/Clan/Dajana69/SpisakAukcija

Prodavac

Dajana69 (725)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.228 pozitivnih ocena

Sremska Mitrovica, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137743981