Zil Vern - Lovci na meteore

25 pregleda
0 želi ovaj predmet

Zil Vern - Lovci na meteore

Cena: 850 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BobanT75

(1.277)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.713 pozitivnih ocena

Zaječar, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak

Godina izdanja: 1955
Jezik: Srpski
Autor: Strani

Žil Vern je u svojim radnim beleškama držao isečak iz štampe koji je prepričavao prolazak trkaćeg automobila koji je prelazio sever Francuske uveče 16. avgusta 1901. Roman je počeo da piše ubrzo nakon toga. Roman je dovršio Jules Verne 1901. godine, ali ga je izdavač Hetzel objavio tek 1908. godine, nakon smrti pisca.

1986. godine kompanija Jules-Verne objavila je originalnu verziju. U njemu meteor prati svoj put bez i najmanjeg odstupanja i pada na Zemlju.

Žil Vern pisac, vizionar, rodonačelnik moderne naučne fantastike. Njegovi romani su potsticali maštu čitalaca širom sveta, bilo da se radnja odvijala u nekom zabitom kutku Afrike ili na putu ka Mesecu.
Pred vama su ilustracije prvog izdanja `Put na Mesec` koje se pojavilo pre više od sto godina u okviru izdavačke kuće J.Hetzel & Cio iz Pariza.


Barbiken i clanovi Gan kluba su došli na ideju da ispale projektil iz džinovskog topa Kolumbija u pravcu Meseca. Uz tipičnu američku poslovnost ide i praktična strana ovog poduhvata: ubuduće bi za projektil bili okačeni `vagoni` prepuni turista željnih da provedu vikend na Mesecu! Vizija Žila Verna bi mogla da bude ostvarena u drugoj polovini ovog veka.

Stanje kao na slikama,za sva pitanja tu sam.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

BobanT75 (1.277)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.713 pozitivnih ocena

Zaječar, Zaječarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135146997