Životinja Lisa Tadeo

9 pregleda
0 želi ovaj predmet

Životinja Lisa Tadeo

Završena

Datum završetka: 20.07.2024. u 20:07

Početna cena: 400 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

knjigaknjige

(981)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.274 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Životinja je debitantski roman Lise Tadeo, autorke maestralne studije o ženskoj seksualnosti Tri žene. Ispričan u prvom licu, glasom Džoun, jedne od najprovokativnijih književnih antiheroina, roman na iskren, surov i smeo način govori o ženama koje su preživele muškarce.


Džoun je celog života trpela okrutnost muškaraca, sve vreme se dovijajući da izvuče korist iz tih nepovoljnih okolnosti i sačuva zdrav razum. Ona poznaje cenu zadovoljstva i svakodnevni užas žene prepuštene na milost i nemilost muškarcima. Kada se njen bivši ljubavnik ubije, Džoun napušta Njujork i odlazi u potragu za jedinom osobom koja bi joj mogla pomoći da razume stvari koje su joj se dogodile. U sparnim brdima iznad Los Anđelesa, Džoun se priseća užasnih događaja kojima je prisustvovala kao dete. Za to vreme njen bes buja…

Životinja je roman o ženama koje su preživele muškarce i o ženskom besu koji se previše često percipira kao ludilo. U ovom emotivnom, nezaboravnom i fascinantnom romanu Lisa Tadeo je stvorila jednu od najubedljivijih književnih antiheroina, čije razotkrivanje brutalne prošlosti drži čitaoce zatočenima do poslednje strane.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

knjigaknjige (981)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.274 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135905781