ATLAS DINOSAURUSA

17 pregleda
1 želi ovaj predmet

ATLAS DINOSAURUSA

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

iheartny

iheartny

(1.407)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.879 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Atlas dinosaurusa - Džon Malam

Zapanjujuće providne stranice sa skeletima dinosaurusa i poklon CD-ROM pomoći će vam da se upoznate sa najveličanstvenijim stvorenjima koja su ikad živela na Zemlji, među kojima se nalazi, na primer, Allosaurus, neustrašivi mesojed iz razdoblja Jure.
Kada pokrenete interaktivni CD-ROM, otkrićete kako su se dinosaurusi kretali, kako su izgledali i kako su se služili sa svojim zastrašujućim čeljustima.
• Istražite praistorijske kontinente i saznajte kako je svet izgledao pre mnogo miliona godina.
• Saznajte kako su i gde živeli dinosaurusi i druga praistorijska bića.
Istražujući praistorijske kontinente prikazane u knjizi otkrijte kako je svet izgledao pre više miliona godina. Knjiga će vam otkriti koji su dinosaurusi živeli na kom kontinentu, šta njihovo ime znači, koliko su bili veliki, kako su se hranili, kako je izgledala Zemlja u njihovo vreme.
Predstavljeni su i istraživači koji su otkrili ostatke dinosaurusa i objašnjeno do kakvih su saznjanja o prošlosti Zemlje dovela njihova otkrića. Na kraju knjige nalazi se priča o izumiranju dinosaurusa i razvoju životinjskog sveta posle toga.
Bogato ilustrovana knjiga sa interaktivnim CD-om koji omogućava da stvorimo predstavu kako su dinosaurusi izgledali dok su se kretali , Atlas dinosaurusa nije samo namenjen najmlađima, već svim generacijama čitalaca.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Sva pitanja koja imate u vezi predmeta postavite pre kupovine i svi dogovori su mogući samo tad. Kada predmet kupite smatra se da pristajete na uslove pod kojima ste izvršili kupovinu i ne postavljajte dodatna pitanja nakon kupovine.
Šaljem isključivo nakon uplate na račun, poštarinu plaća kupac.
POUZEĆEM I PREPORUČENO NE ŠALJEM. Lično preuzimanje je moguće u Kikindi. Po želji šaljem kao CC paket, što je povoljnije za teže pakete, plaćate isto po prijemu paketa.
NE UPLAĆUJTE MI POŠTARINU UNAPRED, PLAĆATE JE KURIRU
Komunikacija isključivo putem Limundo/Kupindo poruka! Ne odgovaram na SMS, Viber, WhatsApp i slične poruke, kao ni na pozive.
Nisam u mogućnosti da predmete šaljem istog dana već u skladu sa Limundo pravilnikom.
Cene su fiksne jer su već maksimalno snižene. Za kupovinu više od 3 predmeta moguće je ostvariti pravo na besplatnu poštarinu.

Prodavac

iheartny
iheartny (1.407)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.879 pozitivnih ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137321605