ALHEMIČAREVA BIBLIOTEKA,Marčelo Simoni *NOVO*

390 pregleda
2 želi ovaj predmet

ALHEMIČAREVA BIBLIOTEKA,Marčelo Simoni *NOVO*

Cena: 900 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Lija26-13

(70)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

75 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Prodajem potpuno novu,otvorena samo prednja stranica da bi se knjiga postavila na LIMUNDO pod naslovom ALHEMIČAREVA BIBLIOTEKA od Autora Trgovca ukletim knjigama Marčelo Simoni. Izdavac evroguinti (evrobook), prvo izdanje BG 2013 god. 321 str. Sadrzi ilustracije. Mek brosiran povez. Dim: 20 cm. Tiraz: 2000 primeraka. Iz edicije SAVREMENA SVETSKA PROZA, knjiga br.239. Žanr: Istorijski, Triler. Pismo: Latinica.
OPIS KNJIGE:
U proleće 1227, godine kraljica Bjanka od Kastilje netragom je nestala.
Kraljevstvom se šire uznemirujuće glasine, neki čak govore o umešanosti zlih duhova u kraljičinu otmicu. Tajnu kraljičinog nestanka i misteriozne zbirke filozofskih tekstova, može da razreši jedino Injacio iz Toleda, koji zahvaljujući znanjima stečenim na mnogim putovanjima važi za vrsnog poznavaoca ljudi i prilika u srednjovekovnoj Francuskoj. Injaciov stari učitelj mu prlikom susreta na kastiljanskom dvoru ukazuje na tajanstvenu Turbu philosophorum, koja skriva alhemijsku formulu preobražavanja elemenata. Susret sa biskupom Tuluze i s čovekom kojeg svi smatraju zaposednutim odvešće Injacija Alvareza put zloglasnog zamka u Eranju, čiji gospodar, grof od Nigreda, čuva jezivu tajnu...
VIDI SLIKE.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Postom ili licno ako je kupac iz Novog Sada ili blize okoline. Troskove postarine snosi kupac. Svaki predmet koji vidite na mojoj aukciji je u savrsenom stanju,ukoliko nije navedeno drugacije. Primer: knjige su odlicno ocuvane,kao na slici,svaka slika je original proizvoda,knjige nisu isarane,bez stranica,ili pocepane.Isto vazi i za ostale predmete prodaje. Ne saljem u inostranstvo pouzećem, prvo uplata pa slanje.

Prodavac

Lija26-13 (70)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

75 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 85563171