Pupoljak zla ( nova ) / Jonathan Lee Vice

37 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pupoljak zla ( nova ) / Jonathan Lee Vice

Završena

Datum završetka: 16.09.2024. u 00:19

Početna cena: 3.000 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

opatija65

opatija65

(1.328)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.970 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Pupoljak zla ( nova knjiga ), pisana pod pseudonimom i koja bi, komotno, mogla biti postavljena u svaku od kategorija drustvenih nauka. Knjiga koja je podigla prasinu u javnosti !



. . . . `Veoma čudan narod: ne možete ih ukrojiti ni u jedan svetski poredak. Iako znaju da gube, bez krvi neće dati nijednu svoju teritoriju. Za vreme Drugog svetskog rata stradali su koliko i Jevreji. . . Za jednog nemačkog vojnika ubijano je 100 Srba, mađarske kaznene jedinice su ih klale i bacale pod novosadski most.
Bugari su im upadali u sela i ubijali žene, decu i starce na najsvirepiji način. Hrvatska ustaška vojska je napravila specijalan nož za klanje Srba, a katolički sveštenici su išli sa njom govoreći: » Vi koljite, a mi ćemo da vas odrešujemo od
greha. «
Turci su im odvodili mušku decu. Prekrštavali su ih i muslimani i katolici. U Prvom svetskom ratu Francuzi su im poslali topove, ali pogrešnu đulad da bi se što duže branili, a što više izginuli; slali su im brašno za vojsku pomešano sa piljevinom, da bi im na kraju rata naplatili i pertle. Nemački avioni su ih bombardovali 1941. godine, a saveznički 1944. godine. Rekli su „ ne` Turcima, „ ne` Austrougarima, ustali su protiv nemačke okupacije, i protiv Staljina 1948. Nikada nisu hteli ni u jedan savez, ni u jedan pakt, niti van svojih granica. .

Uslovi prodaje prodavca

Limundujem u pauzama advokatskih obaveza


Zbog nemogucnosti nalazenja po gradu, zbog poslovnih obaveza, jel cesto sam na putu, artikli se salju, samo i iskljucivo postexpresom i postom.

Ukoliko ipak uspemo da organizujemo licno preuzimanje, isto je na adresi koju dobijete u razmeni podataka.

Ne idem u pravcima koji vama odgovaraju, nista mi nije u blizini, nista mi nije usput niti prolazim tuda "gde bi mogli da se nadjemo"...

POUZECEM NISAM U MOGUCNOSTI DA SALJEM.

Prodavac

opatija65
opatija65 (1.328)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.970 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136280041