Poruka vode, Masaru Emoto

7 pregleda
0 želi ovaj predmet

Poruka vode, Masaru Emoto

Cena: 1.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.965)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.664 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Broj strana: 146
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 24 cm
Godina izdanja: 2008
Izdavač: Zlatni zmaj
Stanje : vrlo dobro očuvano

Japanski naučnik Masaru Emoto pošao je od vrlo jednostavnih pretpostavki i pitanja i došao do nekoliko takođe vrlo jednostavnih, ali čudesnih odgovora i zaključaka. On je, naime, pošao od pitanja da li je moguće na osnovu izgleda vode oceniti joj kvalitet. Po njemu, tajna je u kristalima! To jest, fotografisanjem kristala dobijenih zamrzavanjem vode u posebnim, eksperimentalnim uslovima, dobio je `kristalne fotografije` koje su, u stvari, `lica` vode na osnovu kojih zaista možemo saznati nešto i o njenom kvalitetu. M. Emoto takođe je došao do zaključka da svaka voda teži da bude `bistra`, što se vidi po kristalima koje obrazuje. Ta težnja je, zapravo, njena poruka. U knjizi su u punom koloru prikazane fotografije najrazličitijih uzoraka vode iz celog sveta, kao i kristala koje je voda obrazovala nakon `slušanja` muzike i zvuka različitih reči.

Ljubav i zahvalnost najsnažnije su sile u svemiru

Svijet je u stanju velike promjene. Mnogi od vas osjećaju da se mi, ljudska bića, suočavamo s raznim teškim problemima kao što su gospodarska i energetska kriza, nove bolesti koje prijete našemu zdravlju, sve veća prijetnja terorizma… Mnogi se osjećaju izgubljeno i ne znaju kako bi trebali živjeti u ovom kaotičnom svijetu.

Jedan od najvažnijih uzroka te zbunjenosti jest činjenica da nismo svjesni istinske prirode svijeta i biti života. Te nam istine pokazuje voda, odnosno ljubav i zahvalnosti koje stvaraju najpravilnije i harmoničnije kristale.

Još od djetinjstva postavljamo jednostavna pitanja: »Odakle sam došao, zašto i kamo ću otići kad umrem?« Masaru Emoto tragao je za odgovorima na ta pitanja, u četrdeset i trećoj godini upoznao vodu na jedan poseban način, uronio u proučavanje njezinih tajni i od tada je svoj život posvetio vodi. Tražeći njezinu istinu, pronašao je odgovor na glavna životna pitanja – zašto smo rođeni, zašto živimo i zašto umiremo.

Nadalje, voda ga je dovela do spoznaje o tome kakav nam način života može donijeti sreću, ili o uzvišenijem pitanju o tome kako je nastao univerzum.

Najvažniji čimbenik u stjecanju tih spoznaja bio je kristal ljubavi i zahvalnosti. Voda ga je poučila da riječi »ljubav i zahvalnost« najljepše sjaje. Mislim da će te ideje postati ključni putokazi prema kojima ćemo živjeti u nadolazećem dobu velike promjene.

Poruka vode
Poruka vode
Poruka vode
Masaru Emoto
OPIS KNJIGE:
Da li znate da je voda živa? Da li znate da voda ima svesnost? Nauka je dokazala ono što su stari narodi znali vekovima. Dr Masaru Emoto je u ovoj knjizi izneo materijalne dokaze da se na kvalitet vode može uticati muzikom, govorom, slikama, ispisanim rečima, mislima, molitvom... Naime, kristali jedne iste vode su snimani pre i posle delovanja nekog od pomenutih spoljnih uticaja ? rezultati su bili zadivljujući.


Аутор - особа Емото, Масару
Наслов Poruka vode / Masaru Emoto ; [prevod Sonja Višnjić Žižović, Nebojša Barać]
Јединствени наслов Messages from Water. scc
Врста грађе књига
Језик српски
Година 2008
Издање 2. izd.
Издавање и производња Beograd : Zlatni zmaj : Liber, 2008 (Užice : Grafičar)
Физички опис 142 str. : fotogr. ; 24 cm
Други аутори - особа Вишњић Жижовић, Соња
Бараћ, Небојша
Збирка ǂBiblioteka ǂZmajevo srce
ISBN 978-86-83495-13-9 (ZZ; broš.)
978-86-85353-58-1 (Liber)
Напомене Prevod dela: Messages from Water
Tiraž 500.
Предметне одреднице Вода -- Кристали -- Јапан -- Албуми
УДК 546.212-162(520)(084.12)
COBISS.SR-ID 149257996

Uslovi prodaje prodavca

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.965)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.664 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137730573