Telesna psihoterapija, Ljiljana Klisić

16 pregleda
0 želi ovaj predmet

Telesna psihoterapija, Ljiljana Klisić

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tasicmarko

tasicmarko

(9.965)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.664 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Аутор - особа Клисић, Љиљана
Наслов Telesna psihoterapija : do orgazma i dalje / Ljiljana Klisić
Врста грађе књига
Језик српски
Година 1995
Издавање и производња Beograd : Eko-Primat-Zemun, 1995 (Beograd : Zavod za grafičku tehniku Tehnološko-metalurškog fakulteta)
Физички опис XIII, 268 str. : ilustr. ; 21 cm.
Напомене Bibliografija: str. [269-271].
Предметне одреднице Психотерапија, телесна -- Сексуални живот
УДК 615.851:613.88
COBISS.SR-ID 100312071
Ljiljana Klisić Dorđević je klinički psiholog specijalista, doktor medicinskih nauka iz oblasti psihoterapije i prvi telesni psihoterapeut u Jugoslaviji sa kontinuiranom praksom od 1976. godine. Edukovala je i druge psihologe i psihijatre u osnovama telesne psihoterapije.

Posle usavršavanja u Growth centrima (SAD, Z.Evropi itd.) sedamdesetih godina organizuje uvodjenje Humanističke psihoterapije i kod nas, osamdesetih zasniva Telesnu psihoterapiju a devedesetih tome prisjedinjuje Transpersonalnu psihoterapiju.

Od 1991. je prvi predstavnik naše zemlje u Evropskoj asocijaciji za telesnu psihoterapiju uz ciju saradnju nastavlja svoj pionirski rad na daljem razvoju naše škole za Telesnu psihoterapiju, koju naziva Tepsintezis.

Osniva prvo Udruženje telesnih psihoterapeuta - Srbije 1996. a 1998.- Jugoslavije. 2003 osniva Svetski komitet za Telesnu psihoterapiju pri World Council for Psychotherapy.

Iz recenzije Prof.Dr.Tijane Mandić: `lako se ovakva vrsta literature postepeno pojavljuje na našem tržištu poslednjih godina, ni u jednom slučaju do sada nije postignut ovakav nivo integracije i dubine u izučavanju body-mind problema u psihoterapiji. Originalni autorski doprinos Dr Ljiljane Klisić je njena klasifikacija orgazma. I edukovani psihoterapeut i laik mogu da nauče šta su blokirane emocije, karakterne strukture i tipovi, i kako se oslobadjaju osnovne blokade. Na istom mestu mogu da nauče kako se izučavanje telesnog i mentalnog integriše sa učenjima o ciljevima, svrsi i duhovnosti.` tijana mandić

Uslovi prodaje prodavca

RASPRODAJA KNJIGA PO POČETNOJ CENI OD 10 din!!! Naći ćete ih tako što kliknete na sve moje predmete, pa u meniju način kupovine SELEKTUJTE KVADRATIĆ AUKCIJA, i prikazaće Vam se svi predmeti sa početnom cenom od 10din.

Dodatno kada Vam se otvore aukcije kliknite na SORTIRAJ PO, pa izaberite ISTEKU NAJSKORIJE, i dobićete listu aukcija sa početnom od 10 dinara, po vremenu isteka.

Zbog perioda praznika vreme za realizovanje kupoprodaje može da se produži na do 20 dana.

Prodavac

tasicmarko
tasicmarko (9.965)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

51.664 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137762749