Jabra Freeway Spikerfon

11 pregleda
2 želi ovaj predmet

Jabra Freeway Spikerfon

Trenutna ponuda: 999 RSD

999 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

6 dana, 19 sati 26.09.2024. u 18:59 0 ponuda

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

spindel018

(2.939)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.308 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Za model Za sve modele telefona se može koristiti
  • Za proizvođača Ostalo

Odličan uređaj za sve koij puno putuju a imaju takvu vrstu poslada su vezani za telefon i razgovore. Uređaj se povezuje preko blutooth konekcije sa vašim telefonom i postavlja se na suncobranu u automobilu, odmah iznad vaše glave.

Mnogo je jednostavniji i lakši za korišćenje od Handsfree slušalice, koja vam smeta i stoji stalno u uvetu. Zvuk je čist i jasan, kao da razgovarate sa sagovornikom uživo, takođe mikrofon je odličan i svi će vas jasno i glasno čuti. Ima raduktor pozadinske buke integrisan u sebi.

Uređaj poseduje svoj zvučnik, a u sebi ima i FM transmiter pa pozete povezati i vaš radio u kolima sa njim, te preko njega razgovarati ili čak i puštati muziku sa telefona na radio, iako radio nem BT konekciju.

Uređaji su potpuno novi nekorišćeni. Imam na lageru dva identična uređaja koja su proverena i testirana. Izvađena iz kutije samo radi slikanja i vraćena nazad. Donešena su iz Nemačke te je default jezik Nemački. Isti je moguće promeniti preko aplikacije. CENA JE PO KOMADU !!!

Uređaji podržavaju i glasovne komande tipa pozovati Jovana, tako da se može koristiti i bez dodirivanja telefona.

Opis:

Jabra Freeway je hendsfri u automobilu sa naprednim zvučnim i muzičkim funkcijama koje takođe mogu da funkcionišu kao hendsfri surround zvuka zahvaljujući svoja tri zvučnika. Autoput Jabra, koji se istovremeno može povezati sa 2 uređaja, pored toga što ime i telefonski broj pozivaoca objavljuje ljudskim glasom, takođe je u stanju da prepozna glasovne komande, odnosno može se koristiti bez upotrebe ruku. Pored osnova za Bluetooth 2.1 + EDR, ima HD prenos glasa, FM predajnik, A2DP podršku za stereo streaming, Noise Black-out Ektreme filter pozadinske buke i bateriju od 800 mAh za 14 sati razgovora.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, Lično preuzimanje

PRE KUPOVINE OBAVEZNO PITATI DA LI TRAŽENI PROIZVOD IMA NA LAGERU !!!!

Većinu proizvoda možete kupiti bez čekanja preko Kupinda, ako želite nešto da kupite pre kraja aukcije kontaktirajte me kako bih vam poslao link. Sve što vas ostalo zanima, pitajte.. Hvala.

Prodavac

spindel018 (2.939)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.308 pozitivnih ocena

Niš, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137546733