Kristali eukaliptusa

11 pregleda
0 želi ovaj predmet

Kristali eukaliptusa

Trenutna ponuda: 399 RSD

424 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

3 dana, 13 sati 23.09.2024. u 19:03 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

mezimac

(2.834)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10.385 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Kristali su eterična ulja u čvrstom obliku, providna lomljiva, kristalna supstanca od eukaliptusa. Inače su uobičajeni sastojak pastama za zube, pastilama, sapunima, ali se najviše koriste kod glavobolje, groznice, problema sa sinusima, kašlja, bolova u mišićima, grčeva, mučnine, svraba. Kristali jačaju imunosistem i mogu da ubrzaju proces zarastanja, ali i da svojim aromama poprave raspoloženje.
U slučaju respiratornih tegoba, stavite jedan do dva sitna komadića kristala u posudu sa kipučom vodom i inhalirajte se.

Da biste smanjili temperaturu, glavobolju i grčeve, rastvorite par sitnih komada u posudi s toplom vodom, umočite krpu u vodu, iscedite je i nanesite na kritično područje.

Možete i da stavite pola kašičice kristala na ivicu kade dok se tuširate. Para će otopiti kristale, a isparenja će vam pružiti okrepljujuće iskustvo koje će ojačati vaš imunosistem.

Možete i da rastopite četvrt kašičice kristala u dve kašike baznog ulja i nanesite na bolne mišiće, uganuća, opekotine od sunca i ujede insekata.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

mezimac (2.834)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

10.385 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137719501