AMD Ryzen 3 3200g 3.6GHz AM4 + Originalni Kuler

22 pregleda
1 želi ovaj predmet

AMD Ryzen 3 3200g 3.6GHz AM4 + Originalni Kuler

Završena

Datum završetka: 03.08.2024. u 22:03

Početna cena: 4.299 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

iglaz

(71)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

76 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Model Ryzen 3 3200g 3.6GHz AM4
  • Socket AM4
  • Proizvođač AMD
  • Brzina procesora Od 3 GHz
  • Broj jezgara 4

AMD Ryzen 3 3200g 3.6GHz AM4 + Originalni Kuler (ispravno)

Procesor je skinut pre par dana sa ličnog računara jer sam uzeo noviju varijantu. Ovaj je trajao oko tri godine i radio je perfektno bez ikakvih zamerki. Definitivno je jedan od najstabilnijih procesora koje sam ikada koristio i pored toga nikada ga nisam overklokovao tako da osim par igara i multitaskinga nije mi ni trebao jači do nedavno.

Svakako će trebati da stavite novu termalnu pastu jer sam staru koja se već osušila nakon tri godine skinuo sa procesora. Bilo bi dobro i da proverite da li na vašu ploču može da ide ova varijanta (naknadne reklamacije neću primati, moja ploča je bila kompatibilna sa AM4).

Cena je simbolična, sve što vidite sa slike to vam i šaljem u paketu PostExpress-om nakon uplate ili još bolje ukoliko ste iz Beograda može i lično preuzimanje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

- Početna cena je simbolična za sve stavke koje imam u ponudi jer na Limundu uglavnom rasprodajem stvari iz kuće koje mi trenutno nisu potrebne (pogledajte i ostale aukcije).

- Posle završene aukcije (ili kupovinom predmeta po fiksnoj ceni) kontaktiraćete me i ja ću vam poslati broj mog računa u banci intesa ili se dogovaramo za plaćanje prilikom isporuke PostExpress-om (ovo je uglavnom slučaj za jeftinije predmete i izlazim u susret članovima sa više pozitivnih ocena).

- Uplate možete izvršiti u svakoj ekspozituri banke intesa u roku od par minuta ili za jeftinije predmete plaćanje možete izvršiti i direktno prilikom dostave predmeta PostExpress-om (samo za članove koji imaju više pozitivnih ocena).

- Nakon uplate kada novac legne na račun paket šeljem PostExpress-om opcijom danas za sutra do 19h. Ukoliko je reč o manjem predmetu ili predmetima do 3-4kg plaćanje se može izvršiti i prilikom preuzimanja predmeta PostExpress-om za članove sa više pozitivnih ocena.

Prodavac

iglaz (71)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

76 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136323697