FORTIGATE - 50B FIREWALL

33 pregleda
0 želi ovaj predmet

FORTIGATE - 50B FIREWALL

Cena: 3.600 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BakiNaselje

(398)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.042 pozitivnih ocena

Beograd-Surčin, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Polovan ispravan kvalitetan firewall uredjaj za manja preduzeca ili kucnu upotrebu. Uz njega idu adapter i originalni CD.

Uređaj FortiGate-50B nudi potpunu sigurnost i visoke performanse za telekomunikacione i male kancelarije/kućne kancelarije (SOHO). Njegov operativni sistem FortiOS nudi kompletan paket bezbednosnih usluga na jednoj ojačanoj platformi: antivirusni/antišpijunski softver/antimalver, sprečavanje upada (IPS), veb filtriranje, zaštitni zid sa statusom i oblikovanje saobraćaja, i IPSec/SSL VPN. Ova kombinacija nudi vrhunsku zaštitu od pretnji kao što su IM/P2P saobraćaj, phishing i farming, kao i sofisticirane kombinovane pretnje. Brza implementacija po principu „ključ u ruke“ i jednostavno upravljanje obezbeđuju niske ukupne troškove vlasništva i olakšavaju usklađenost sa važnim zakonskim zahtevima kao što su PCI-DSS i Sarbanes-Oklei.

Prednosti FortiGate-50B

Integrisana, sve-u-jednom bezbednost pruža zaštitu od više pretnji poslovne klase za mala preduzeća, udaljene kancelarije i kućne kancelarije.
Dvostruke VAN veze za redundantne ISP veze pružaju veću dostupnost sa balansiranjem opterećenja i prevazilaženjem greške, i donose skalabilnost i pouzdanost korisnicima na daljinu i SOHO aplikacijama.
Tri interna porta prekidača eliminišu potrebu za dodatnim čvorištem, smanjujući ulaganje u opremu i opterećenje upravljanja.
Dostupni FortiManager i FortiAnalizer uređaji pojednostavljuju upravljanje bezbednošću i smanjuju operativne troškove u višestrukim primenama.
FortiGuard pretplatničke usluge pružaju automatizovanu, u realnom vremenu, ažurnu zaštitu od bezbednosnih pretnji i eksploatacije.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

BakiNaselje (398)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.042 pozitivnih ocena

Beograd-Surčin, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136225509