Miš gejmerski Corsair M65 Pro - sila, original, gaming

57 pregleda
2 želi ovaj predmet

Miš gejmerski Corsair M65 Pro - sila, original, gaming

Cena: 3.499 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ExtremeShop

ExtremeShop

(165)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

502 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Corsair

~ ░░ MOJE OCENE VAM GOVORE SVE ░░ ~

--- Prodajem miša sa slika. ---
*** Početne slike su sa interneta ! ***


Sa serijskim brojem / original, malo “pohaban” gore, ništa strašno, ima tegove ispod koji se skidaju kako Vam odgovara, čista preporuka za miša. Testiran ali ponovo prilikom prodaje testiram pa tek onda šaljem, čisto za svaki slučaj. Sve top radi. Opasan miš sa opasnim odazivom.


Specifikacije:
“ M65 PRO RGB FPS Gaming Mouse — Black
The M65 PRO RGB is a competition-grade FPS gaming mouse with the technology you need to win, the customization to make it your own, and the build quality to last.
FEATURES
iCUE Enabled Product
CORSAIR iCUE software brings your entire setup together, creating a fully immersive ecosystem with intuitive control. “
--- Gamer lighting Yes
Color Black
Sensor Optical
Number of buttons 8 pcs
Bluetooth No
Wireless No
USB connector Yes
PS/2 connector No ---

*-*-*- Za ozbiljne kupce moguć dogovor oko cene ! *-*-*-

POPUST:
Ukoliko kupujete više predmeta od mene dobijate popust na kupljeno u zavisnosti od količine koju uzimate. Javite se i dogovaramo se, saradnjom do obostranog zadovoljstva !

--- Stanje kao na slikama ali ako imate nekih pitanja oko detalja oglasa ili bilo kakvih drugih slobodno mi pišite ovde i odgovoriću u što kraćem roku, redovno ulazim ( pišite 24/7/365 ). A ukoliko želite možete me kontaktirati telefonskim, Viber ili WhatsApp pozivom ili porukom (SMS). Zvati i slati poruke svakog dana ali isključivo posle 12h.
- Uvek gledam da maksimalno tačno opišem predmete koje prodajem, ukoliko se desi neki propust, što je veoma retko ili se gotovo i nije desilo, postoji mogućnost ispravke, samo se javite istog dana kada je pošiljka preuzeta i pokušaćemo sve lepo da sredimo ! -
** Moguće je da dođete i lično pogledate na mojoj adresi, živim u užem centru Niša, kod osnovne škole “Ćele-kula”. Šaljem po dogovoru ( uslugama Pošte Republike Srbije i ostalim kurirskim službama ) ili lična kupovina na mojoj adresi. Po dogovoru šaljem najjeftinijom opcijom za koju se unapred dogovorimo ( dakle gleda se da li predmet može da se pošalje običnim/preporučenim pismom, običnom/preporučenom tiskovinom ili paketom/Post Express-om itd. ).
** Takođe postoji mogućnost slanja u inostranstvo uz prethodni dogovor ako imate nekog da preuzme za Vas pa da Vam donese. Takođe može i bez preuzimanja gde šaljem preko pošte RS i prethodnom uplatom preko „WesternUnion-a“ ili „RIA“ transferima, za sada preko te dve opcije.
*/*/* Sve predmete koje kupite od mene pakujem na način na koji ne mogu da se oštete, ukoliko imam problem sa pakovanjem javljam Vam se i dogovaramo se oko svega. Eventualne štete od transporta ne snosim ja već transportna služba.
*/*/* Takođe, zamolio bih poštovane kupce i posmatrače da ukoliko uoče neku grešku u mojim oglasima za bilo šta da mi jave porukom ovde. Unapred zahvalan !

░P░O░G░L░E░D░A░J░T░E ░░ S░V░E ░░ M░O░J░E ░░ O░G░L░A░S░E░
~~ Pozdrav i srećna kupovina ! ~~

Uslovi prodaje prodavca

*** I also speak English so feel free to contact me for the item you are interested in. You can do it in other languages, so i will answer you with the help of an online interpreter site. ***

Pre svega topli pozdravi iz Niša !!!
Radujem se našoj saradnji, koja će siguran sam biti na obostranom zadovoljstvu !

*** Svaka kupoprodaja se odvija isključivo preko Limunda/Kupinda, hvala ! ***

░░ MOJE OCENE VAM GOVORE SVE ░░

Molim Vas da ukoliko niste upoznati sa pravilima Limunda/Kupinda, da se upoznate, kako ne bi bilo neprilika tokom celokupne kupoprodaje, zahvaljujem unapred.

! PAŽNJA - PROČITATI PRE LICITIRANJA / KUPOVINE !

~~~ Pogledajte moje oglase, možda ima još nečeg što bi Vas interesovalo ~~~

Izvolite link/vezu: https://www.limundo.com/Clan/ExtremeShop

--- Stanje kao na slikama ali ako imate nekih pitanja oko detalja oglasa ili bilo kakvih drugih slobodno mi pišite ovde i odgovoriću u što kraćem roku, redovno ulazim ( pišite 24/7/365 ).

----- Po završetku licitacije/kupovine kupac dobija broj računa na koji uplaćuje novac -----

** Predmete šaljem najpre uslugama Pošte Srbije ( preporučujem, mislim da su najjeftinije i najpouzdanije ), ali ukoliko želite možemo se dogovoriti za druge kurirske službe . Po dogovoru šaljem najjeftinijom opcijom za koju se unapred dogovorimo ( npr. CC paket ).

** Takođe postoji mogućnost slanja u inostranstvo ( po cenama pošte RS ) i uz prethodni dogovor ali radije bih ako imate nekog da preuzme za Vas pa da Vam donese. Opcije plaćanja su za sada preko servisa: WesternUnion, RIA, Moneygram.

*/*/* Sve predmete koje kupite od mene pakujem na način na koji ne mogu da se oštete, ukoliko imam problem sa pakovanjem javljam Vam se i dogovaramo se oko svega. U slučaju oštećenja u transportu ili gubitka pošiljke za istu, odgovornost snosi transportna služba.

* U slučaju nekog nesporazuma tu sam da problem zajednički rešimo na obostrano zadovoljstvo !

*** MOLIM NEOZBILJNE I NEODGOVORNE KUPCE KAO I ONE KOJIMA NEŠTO OD GORE NAPISANOG NE ODGOVARA DA NE LICITIRAJU / KUPUJU ! ***

*/*/* Takođe, zamolio bih poštovane kupce i posmatrače da ukoliko uoče neku grešku u mojim oglasima za bilo šta da mi jave porukom. Unapred zahvalan !

Srdačni pozdravi sa juga naše lepe Srbije, iz Niša !!!
~~ Srećnu kupovinu želim ! ~~

Prodavac

ExtremeShop
ExtremeShop (165)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

502 pozitivnih ocena

Niš-Medijana, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135896393