stampac LEXMARK

35 pregleda
0 želi ovaj predmet

stampac LEXMARK

Cena: 5.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

kosta31

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Boja Crno-beli
  • Proizvođač Lexmark

Lexmark štampač, dupleks(dvostrana) štampa, na osnovu maloprodajne cene za kertridž Lexmark 105XL najniža cena crnog mastila (na kraju oglasa ima i link za ketridž). Dobijate i uputstvo za upotrebu ako zapnete negde.

Ima pristup internetu, računaru i opremi povezanoj na ruter (nema mogućnost internet pretraživanja). Ima dve fioke i kapacitet za cak 300 stranica papira a takodje i ulagač dokumenata za 50 stranica. Dve fioke za papir mu omogućavaju istovremeni unos više tipova papira i veću fleksibilnost prilikom štampanja.

LCD ekran osetljiv na dodir jednostavnog dizajna, pored toga što je povezan sa internetom moguće je kreirati prečice na tom ekranu kao i neke aplikacije koje ce vam pomoći oko rutinskog štampanja.

Primer efikasnosti: jednostavno mozete skenirati npr. 8 vizitkarti odjednom i tako sačuvati infromacije sa vizit karti, umesto iscrpljujuceg ručnog unosa informacija što će vam uštedeti dosta vremena.

Jedina mana je sto može da radi samo na operativnim sistemima kao što su Windows 7, Windows XP, Vista. Takodje dobijate samo štampač bez kablova.

Link do ketridža: https: // spektram. com/d_prod. php? cat=01&m=3&id=1750

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

kosta31 (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133565765