COUGAR GAMING Cougar VANTAR S RGB Keyboard

75 pregleda
1 želi ovaj predmet

COUGAR GAMING Cougar VANTAR S RGB Keyboard

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

DusanMar92

(6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Požarevac, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač COUGAR
  • Način povezivanja sa računarom USB

COUGAR GAMING Cougar VANTAR S Keyboard ( CGR-WRXMI-VSB )

Cougar Gaming VANTAR S RGB gejmerska tastatura je stvorena da zadovolji sve potrebe modernog gejmera. Sa svojim elegantnim dizajnom, naprednim RGB osvjetljenjem i vrhunskim performansama, ova crna gejmerska tastatura će unaprijediti vaše gejming iskustvo na potpuno novi nivo.

VANTAR S tastatura nudi optimalno iskustvo kucanja zahvaljujući niskom profilu tastera i memorijskom mehaničkom prekidaču. Svaki taster osigurava brz odziv i preciznost, omogućavajući vam da brzo reagujete u igri bez ometanja.

RGB osvjetljenje na VANTAR S tastaturi donosi dodatnu dozu stila i personalizacije u vaš gejming prostor. Sa preko 14 različitih svetlosnih efekata i mogućnošću prilagođavanja boja, možete stvoriti atmosferu koja odražava vašu gejmersku strast i energiju.

Tastatura je opremljena sa brojnim dodatnim funkcijama koje poboljšavaju vaše gejming iskustvo. Nudi više medija kontrola putem funkcionalnih tastera za brz pristup vašim omiljenim igrama i aplikacijama, kao i anti-ghosting tehnologiju koja osigurava preciznost prilikom simultanog pritiska više tastera.

Unaprijedite vaše gejming iskustvo s Cougar Gaming VANTAR S RGB gejmerskom tastaturom. Sa svojim elegantnim dizajnom, naprednim RGB osvjetljenjem i vrhunskim performansama, ova tastatura će postati neizostavan deo vašeg gejming set-upa, pružajući vam stil, funkcionalnost i performanse koje zaslužujete.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

DusanMar92 (6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Požarevac, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135296633