Web kamera

36 pregleda
1 želi ovaj predmet

Web kamera

Cena: 1.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Al10

(15)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Beograd-Barajevo, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač X
  • Rezolucija Od 1 Mpx
  • Mikrofon Da

Na prodaju : Web kamera Full HD 1080p
Stanje : Novo.

Full HD 1080P veb kamera sa mikrofonom, 105° širokougaona veb kamera za striming i video, snimanje, kompatibilna sa PC/laptop Skipe/Studio/Zoom/Facetime

Veb kamera sa poklopcem za privatnost Veb kamera dolazi sa poklopcem za privatnost, koji bi vam mogao pomoći da sprečite veb hakere da vas špijuniraju kada nije u upotrebi, takođe pomaže da zaštitite sočivo od prljavštine i krhotina kako biste osigurali da vaš video ostaje čist do kraja života kamere.

Veb kamera Jednostavna za korišćenje USB veb kamera se može lako podesiti i pokrenuti, nije potreban drajver i poseduje USB kabl za napajanje od 1,8M/6ft, držač za montažu može se fleksibilno postaviti na bilo koji sto/računar/stativ (uključen stativ) Utikač &; Igrajte veb kameru na računaru.

Nisu potrebni dodatni drajveri. Uključite veb kameru u USB port vašeg uređaja i sačekajte nekoliko sekundi, slika u realnom vremenu će se pojaviti na ekranu. Kompatibilan sa većinom softvera za striming i snimanje uživo.

Nadograđeni mikrofoni za poništavanje buke i čip za obradu zvuka će detektovati buku kako bi automatski smanjili ometajuću pozadinsku buku za prirodan i čist zvuk kada rade.

Podesivi nosač i Rotacija od 360° Širokougaona sočiva od 110° . PC veb kamera prikazuje 16:9 široki ekran, što je čini savršenom za konferencije, strimovanje, prezentacije ili bilo koju drugu aplikaciju sa ovom veb kamerom. savršeno za konferencije, strimovanje, video pozive Svetlija slika &Korekcija slabog osvetljenja.

Dizajnirana sa sočivom visokog nivoa, ova veb kamera daje odličan kvalitet slike pri HD 1080P rezoluciji, inteligentno se prilagođava da poboljša vizuelni kvalitet u situacijama slabog osvetljenja i pozadinskog osvetljenja.

Kontakt : Poruke / Viber / WhatsApp / Poziv.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Al10 (15)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

21 pozitivna ocena

Beograd-Barajevo, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137123965