THE Amino Whey Hydro 3,5 kg

612 pregleda
2 želi ovaj predmet

THE Amino Whey Hydro 3,5 kg

Cena: 7.400 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

EXYUFITNESS

(11)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

16 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Atletama i bodibilderima je odavno poznato da je visoko-kvalitetni protein ključan za izgradnju i održavanje čiste mišićne mase, dok istovremeno podiže telesno zdravlje i podstiče gubitak masti. Protein je najvažniji makronutrijent za rast mišića, mase i snage. Visoko-kvalitetni protein povećava mišićni rast, oporavak i opšte zdravlje svih telesnih tkiva. Suplementacija proteinom je sastavni deo ishrane vrhunskih sportista, poboljšava zdravlje i jako pomaže generalno u izgradnji mišića.

THE nutrition je razvio novu proteinsku formulu koja je dizajnirana da zablista tamo gde drugi proizvodi zaostaju.

Pošto različiti proteini imaju različit aminokiselinski sastav i stopu iskoristivosti, THE Amino-Whey Hydro's Enhanced Amino Acid Delivery System (EAADS) kombinuje vrhunske izvore proteina da stvori superiorni blend protein, koji je dizajniran da poveća potencijal rasta mišića. Ujedinjeni whey protein hidrolizat, whey koncentrat i hidrolizovani kolagen THE Amino Whey Hydro čine oličenje savršenog proteinskog blenda sa različitim stopama varenja i aminokiselinskim sastavom koji je van svih granica.

Pored visoko-kvalitetnog koncentrata whey proteina, THE Amino Whey Hydro sadrži napredni HIDROLIZOVANI whey protein koji ima najbrže vreme apsorbcije od svih proteina, te stoga vrsi direktan transfer anaboličkih i anti-katabloičkih aminokiselina u mišićna i druga tkiva. Proteini u THE Amino Whey Hydro su hidrolizovani u različitim stepenima. Ekskluzivna kombinacija blagih, umerenih i ultra hidrolizovanih proteina pruza di-, tri- i oligo- peptidima da zadrže sve važne mikrofrakcije koje se prirodno nalaze u whey proteinu.

Protein je kljužni nutrijent odgovoran za tetive, ligamente i snagu mišića. Efikasnost proteina je u hranjivosti i u pružanju podrške oporavku i procesu rasta, više snage bez povreda i proizvodnja moćnog i čistog mišićnog rasta.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem
  • Slanje AKS

Prodavac

EXYUFITNESS (11)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

16 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 105808969