VINTAŽ DENON 1100 DCD CD PLEJER SA DALJINSKIM 5KG

19 pregleda
0 želi ovaj predmet

VINTAŽ DENON 1100 DCD CD PLEJER SA DALJINSKIM 5KG

Cena: 23.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.224)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.587 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač DENON JAPAN
  • Mane i oštećenja Nema

u viđenom perfektnom skoro kao novom estetskom stanju , u odličnom probanom funkcionalnom stanju , sa funkcionalnim daljinskim upravljačem i pratećom papirologijom - bez ikakvog prava na reklamaciju !!!

Broj kanala 2 Kanal
Metoda D/A konverzije W superlinearni pretvarač
(Metoda dvostrukog uzorkovanja i zadržavanja)
Filter analogni filter 9. reda
Frekvencijska karakteristika 5 Hz ~ 20 khz + 0. 3-0. 5 db
Odnos signal/šum 95 dB ili više
Dinamički raspon 95 dB ili više
Faktor ukupnog harmonijskog izobličenja Ne više od 0,004%
Razdvajanje kanala 90 dB ili više
Wow and flutter Granica mjerenja (0,01% W. Peak) ili manje
Odstupanje visine ± 0,005%
Izlazni napon Fiksno: 2 V (10k Ω opterećenje)
Port za slušalice Maksimalna snaga 70 mw (pri opterećenju od 32 Ω) sa jačinom zvuka
Pick-up 3-zraka, 2-dimenzionalni paralelni, pogonski sistem objektiva
Izvor svjetlosti / Talasna dužina Semiconductor Laser / 780 nm
Snaga 100 VAC, 50Hz/60Hz
Potrošnja energije 11W
Vanjske dimenzije Širina 434x Visina 89x Dubina 350 mm
Težina 5,0 kg
Dodatak Bežični daljinski upravljač RC-1100

Ovo je model srednje cijene u Denon-ovoj seriji od tri CD playera koji zahtijevaju određeni napredak u odnosu na ranije dizajne. Na kraju krajeva, Denonova profesionalna ruka je uključena u digitalno snimanje i obradu duže od bilo koga drugog, tako da bi u sjedištu Nippon Columbia trebalo biti dosta digitalnog znanja.

Prvo, "super linearni pretvarač u stvarnom vremenu" smanjuje izobličenje i koristi tri prekidača za uzorkovanje i zadržavanje kako bi se eliminisalo malo (11 mikrosekundi) vremensko kašnjenje koje normalno postoji između signala lijevog i desnog kanala (koji se naizmjenično čitaju s diska) . Time se izbjegavaju nastale razlike u fazama i, na primjer, čisti mono releji na AM radiju. (Neki CD plejeri koriste dva D/A pretvarača da bi postigli isti rezultat.) Odvojena napajanja su ugrađena za servo, procesnu i analognu audio kola, a novi LSI smanjuju potrošnju energije i efekat grejanja. Mehaničke rezonancije su svedene na minimum u laserskom transportu, sa prigušenim oprugama i podšasijom ojačanom staklenim vlaknima.

Ladica za disk klizi van i ulazi vrlo glatko, a ostatak prednje ploče ima uobičajene kontrole koje su idealno raspoređene u okviru korisne površine za prikaz. Postoje tasteri za reprodukciju, pauzu, zaustavljanje, preskakanje numere, brzu pretragu (sa zvučnim signalom pri punoj jačini), ponavljanje, memorijsko programiranje do 9 stavki. poziv (za provjeru brojeva pjesama pohranjenih u memoriji), plus utičnica za slušalice sa vlastitom kontrolom jačine zvuka. Prilično zbunjujuće, funkcija brze pretrage se naziva "skip", termin koji ja radije rezervišem za stvarne kontrole preskakanja broja numera. Dugme za prikaz mijenja prikaz sa numere i indeksnog broja na praćenje proteklog vremena u minutama i sekundama. Pritiskom na isto dugme odmah nakon umetanja diska prikazaće se ukupno vreme diska.

Infracrveni ručni daljinski upravljač je bonus u CD plejeru po ovoj ceni i duplira sve gore navedene funkcije (čak i otvaranje/zatvaranje fioke) uz dodatak da 10 numerisanih tastera i dugme +10 čine ravnomerno lakše se uputiti direktno na datu stazu ili sastaviti programiranu sekvencu.

Kako se radilo

U praksi, jedinica za daljinsko upravljanje je napravila od umjereno svestranog plejera natprosječno prilagođenog korisniku. Vrijeme pristupa nije bilo posebno brzo na oko 3 sekunde do staze 1 i 6 sekundi do staze 15, ali, s uključenim displejom da prikaže proteklo vrijeme staze, postojalo je jasno odbrojavanje u sekundama prije svake nove pjesme na tako kodiranim diskovima. Ovo je omogućilo korišćenje kontrole pauze za podešavanje muzike za veoma precizno sviranje na zahtev. Možda se čini da previše koristim ove operativne karakteristike, ali one svakako doprinose korisnosti CD plejera.

Ispravljanje grešaka bilo je efikasno koliko se moglo poželjeti, prošavši sve standardne testove odlično. Međutim, izolacija od vanjskih udaraca bila je tek prosječna, ali mehanička buka nije bila ništa više od samo laganog zujanja, čujnog na nekoliko stopa dalje. Razdvajanje kanala je na razumnom nivou - 86 dB ili otprilike u cijelom opsegu, a izmjereni omjer signal-šum je bio odličnih 99,5 dB. Distorzija je također bila neuobičajeno niska od 0,003% što sugerira da su i dizajn i konstrukcija u skladu sa visokim standardima.

Kvalitet zvuka je imao jasan naglasak naprijed što je odgovaralo glasovima, solo klaviru, kamernoj muzici, itd. Istovremeno je izostao ekstremni visoki vrh, što je činilo neumorno slušanje tokom dugih perioda, ako se ipak gubi dio neposrednosti nekog vrhunskog -cenovnog igrača

Sve u svemu, DCD-1100 nudi odličnu specifikaciju, lak zvuk za uho i pogodnost daljinskog upravljanja. Mašina se takođe može podesiti da počne da igra kada se uključi od strane odvojene jedinice za tajmer, a ima i izlaznu utičnicu za podkod

Uslovi prodaje prodavca

PRVENSTVENO OBOSTRANA KOREKTNOST

Sva komunikacija se prvenstveno obavlja isključivo u Limundo porukama

Kupac je dužan da svaki kupljeni - izlicitirani predmet plati , kao što sam i sam kao prodavac dužan da ga se odreknem i pošaljem , pa bilo to i za minimalnih 10dinara.

Ako Kupac proceni da mu se slanje za kupljeno ne isplati , u obavezi je da plati kupljeno i odriče se predmeta u limundo porukama .

Kupoprodaja se obavlja isključivo u limundo roku , osim ako se ne dogovorimo drugačije u limundo porukama .

Slanje je na teret kupca , jedino ako ne upadne u " rang boljih kupaca " što sam kao prodavac po kupljenom procenim i tada dobija besplatno poklon slanje.

Slanja se vrše isključivo preko Pošte na najjeftiniji mogući način za kupca.

Lična preuzimanja se vrše u Limundo roku , po datim intervalima datih od strane prodavca i zajedničkom dogovoru u limundo porukama.

Svaka reklamacija je moguća u roku od sedam dana po slanju-prijemu predmeta , osim predmeta koji su naznačeni kao nemogući za reklamiranje

Reklamirani predmet se vraća o trošku kupcu

Pakovanje je uvej najbolje moguće , tako da za eventualne lomove od strane prevoznika ne odgovaram , jer kupac slanje može da zaštiti naznakom vrednosti same pošiljke , samog sebe zaštiti od eventualnih lomova , i reklamaciju tada ulaže samom prevozniku gde se i zadesio lom.

Nadamo se dobroj saradnji

Lepe dane vam želim

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.224)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.587 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137786893