Marantz 7.2 4K Wi Fi Bluetooth AirPlay Dolby Atoms 180W

579 pregleda
96 želi ovaj predmet

Marantz 7.2 4K Wi Fi Bluetooth AirPlay Dolby Atoms 180W

Trenutna ponuda: 16.239 RSD

16.739 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

5 dana, 9 sati 27.10.2024. u 21:20 29 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

CRNI1

CRNI1

(4.284)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

9.060 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Uz uređaj ide ...
  • Funkcije Pojačalo , Radio
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Nema

Ispravan u odlicnom stanju, kupac dobija na poklon ispravan daljinski upravljac.



Marantz SR5010 4K Ultra HD 180W



• Vi-Fi i Bluetooth ugrađeni

• Dolbi Atmos i DTS: Ks (spreman)

• 7-kanalno diskretno pojačalo snage, 180 V po kanalu

• Trenutna topologija povratnih informacija i novi Marantz HDAM

• Audissei MultEK KST automatsko podešavanje zvučnika i kalibracija prostorije

• Najnovija HDMI verzija sa 4K 60Hz 4:4:4 rezolucijom

• 7+1 HDMI ulaza / 2 izlaza (4K 60Hz, 3D, ARC, HDR, BT2020)

• Potpuna podrška za HDCP 2.2 na svim ulazima

• Napredna video obrada sa skaliranjem analognih i digitalnih signala do 4K

• MP3, VAV, AAC, VMA, AIFF • HD audio strimovanje: FLAC 192/24, DSD, ALAC

• Reprodukcija bez prekida • Spotifi Connect (gde je dostupno), podrška za Internet radio, AirPlai • Pomoćnik za podešavanje i napredni GUI

• Marantz AVR Remote App za iOS i Android uređaje

• ECO režim

SR5010 7.2-kanalni mrežni AV risiver ima neverovatnih 180 V snage po kanalu, da ispuni čak i velike kućne bioskope Marantz zvukom. Uz Dolbi Atmos iskusićete revolucionarni 3D surround zvuk, sa mogućnošću stvaranja zvučnog polja iznad glave koje dramatično proširuje zvučni prostor.

I, putem budućeg ažuriranja firmvera, SR5010 će moći da dekodira DTS: Ks zvučne zapise, koji takođe pružaju impresivan 3-dimenzionalni zvučni prostor bez obzira na broj instaliranih zvučnika. Pored toga, poseduje veoma visokokvalitetne audio komponente koje su pažljivo odabrane.

Celo unutrašnje kolo dodatno poboljšava kvalitet zvuka tako što delikatno upravlja svim signalima preko Marantz-ovih HDAM-ova (Hiper Dinamic Amplifier Module) u topologiji Current Feedback pre nego što ih prosleđuje na stepen za napajanje da bi se pokrenuli povezani zvučnici.

Bluetooth i ViFi su ugrađeni tako da možete uživati u svojim digitalnim datotekama gde god da su uskladištene. Pruža mrežne DLNA 1.5 objekte za audio strimovanje uključujući DSD, FLAC HD &AIFF i Gapless, Internet radio, Spotifi Connect i AirPlai. Sa 8 HDMI ulaza koji podržavaju HDCP 2.2 i 4K Ultra HD Full Rate sa podrškom za HDR i BT.2020, SR5010 ima napredni sistem za obradu video zapisa sa 4K povećanjem.

Drugi HDMI izlaz za istovremeno povezivanje projektora i TV-a, 7.2-kanalni pred-izlazni deo i RS232 konekcija čine SR5010 čak i veoma atraktivnim za potrebe prilagođene instalacije. SR5010, prava kombinacija stila, snage i lakoće. Dolbi Atmos Decenijama, filmski surround zvučni zapisi su zasnovani na kanalima.



Dolbi-jeva revolucionarna Atmos tehnologija surround zvuka izbacuje kodiranje zasnovano na kanalu u korist naprednijeg kodiranja zasnovanog na objektima, dajući dizajneru zvuka mogućnost da precizno postavi zvuk bilo gde u 3-dimenzionalnom prostoru.

Sada možete uživati u ovoj istoj nagrađivanoj tehnologiji kod kuće sa SR5010, koja ima mogućnost povezivanja sistema zvučnika sa 5.1 surround zvukom i 2 dodatna zvučnika iznad glave ili 2 dodatna Dolbi Atmos sertifikovana zvučnika za vrhunski kućni bioskop iskustvo.



Uz Dolbi Atmos dekodiranje, SR5010 takođe ima Dolbi TrueHD dekodiranje bez gubitaka i druge Dolbi Digital tehnologije. DTS: Ks Najnoviji imerzivni sistem surround zvuka, DTS: Ks, karakteriše audio kodiranje zasnovano na objektima koje omogućava dizajneru zvuka da postavi zvučne elemente bilo gde u 3D akustičnom zvučnom prostoru i obezbeđuje zvučnike iznad glave za pružanje zadivljujućeg doživljaja surround zvuka. Uz DTS: Ks dekodiranje, SR5010 ima DTS-HD Master Audio dekodiranje i druge DTS audio tehnologije. DTS: Ks će biti omogućen kroz buduću onlajn nadogradnju firmvera. Za više informacija posetite vvv. marantz. com/dtsk. Ugrađeni Vi-Fi i Bluetooth Opremljen Vi-Fi i Bluetooth vezom za bežično strimovanje, SR5010 ima napredni sistem RF primopredajnika sa dve antene, za robusno strimovanje bez grešaka čak i u preopterećenim urbanim sredinama. Povežite se na internet preko kućne Vi-Fi mreže (ili preko žičane veze preko RJ-45 Ethernet LAN porta) i uživajte u omiljenim numerama sa servisa za strimovanje muzike kao što su Pandora i Spotifi Connect. Takođe možete birati između hiljada internet radio stanica širom sveta i uživati u muzici iz gotovo svakog žanra. SR5010 takođe ima AirPlai, možete da uživate u listi svojih omiljenih numera bežično sa svog omiljenog iOS uređaja, uključujući iPod touch, iPhone i iPad, a SR5010 je takođe DLNA 1.5 sertifikovan za kompatibilnost sa vašim kućnim PC ili Mac računarom i poseduje RJ-45 Ethernet port za žičanu vezu sa vašom mrežom. Najnovije HDMI povezivanje; HDCP 2.2 kompatibilan Opremljen sa 8 HDMI ulaza, uključujući 1 koji je pogodno smešten na prednjoj ploči, SR5010 uključuje napredni video deo koji sadrži najnovije HDMI specifikacije, uključujući podršku za 4K Ultra HD 60 Hz video pune brzine, 4:4:4 Pure Color sub- uzorkovanje i 21:9 video prolaz, zajedno sa podrškom

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja)
  • Slanje BEX

Tekst koji sledi,odnosi se samo na ispravne uredjaje.Nema znacaja na uredjaje koji su oznaceni kao ne ispravni ili imaju manu.

Uredjaj je kupljen ispravan,naknadno ponovo istestiran,kao prilog tome video zapis u trajanju od nekoliko minuta.Preporucujem licno preuzimanje,ko zeli saljem Bex-om(kurirska sluzba)dobro cu zapakovati uredjaj.Kod licnog preuzimanja je moguce isprobati uredjaj,prilikom slanja nesnosim nikakvu odgovornost,i neprihvatam reklamacije,za ostecenja ili kvarove nastale kao posledica transporta.U tom slucaju reklamaciju ulozite kurirskoj sluzbi,kojom vam je stigao paket.U slucaju bilo koje druge reklamacije,placate postarinu i saljete uredjaj nazad.Kada utvrdim da je uredjaj u istom stanju kakvog sam i poslao,i proverim da nesto nije menjano ili popravljano,odnosno izvadjeno ili zamenjeno.Uplaticu vam novac na racun.Ni jedna druga varjanta ne dolazi u obzir.Uredjaj je polovan,i normalno je da ima tragova koriscenja i poneku ogrebotinu,ukoliko ima vecih ostecenja bice navedeeno u oglasu.Uredjaje saljem odmah nakon licitacije,odnosno sledeci dan.Ukoliko neko zeli drugacije,neka me obavesti odmah nakon isteka licitacije.Zamolio bih,ukoliko je doslo do promene adrese ili broja telefona,nakon isteka licitacije kupac dostavi tacne podatke.UKOLIKO SE NEKO NE SLAZE SA GORE NAVEDENIM USLOVIMA,NEKA NE LICITIRA.Posle zavrsene aukcije,smatram da je kupac prihvatio uslove prodaje.


──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌
───▄▄██▌█ BEX. . .
▄▄▄▌▐██▌█ _. . . _
███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌
▀O▀▀▀▀▀▀▀OO▀▀▀▀▀▀OO▀

Prodavac

CRNI1
CRNI1 (4.284)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

9.060 pozitivnih ocena

Šabac, Mačvanski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138647481