Dečija kamera i foto aparat

67 pregleda
1 želi ovaj predmet

Dečija kamera i foto aparat

Završena

Datum završetka: 08.07.2024. u 23:16

Početna cena: 999 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

straleksa

(6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Prijepolje, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Rezolucija (u Mpix) 32 Mpix
  • Uz uređaj ide Memorijska kartica, Punjač
  • Proizvođač OKIUK
  • Optički zum od 4x
  • Mane i oštećenja Nema

Dečija kamera i foto aparat, poklon za dečake i devojčice od 3 do 12 godina, digitalna video kamera od 32 megapiksela, selfi video kamera sa dva sočiva od 1080 P, LCD ekran od 2,4 inča, sa SD karticom od 32 GB (ružičasta)


Digitalni foto aparat od 32 megapiksela
Video kamera sa dva sočiva od 1080 P
LCD monitor od 2,4 inča
Punjiva baterija
Sadrži memorijsku SD karticu od 32 GB u pakovanju


[32Mp DUAL LENS &1080 HD VIDEO] - OKIUK digitalni fotoaparat za decu ima HD sočivo od 32 miliona piksela na prednjoj i zadnjoj strani, 4k digitalni zum, 7 piksela na izbor, 1920k1080P video. To je dobra igračka za video kameru za decu, super selfi kamera za decu da postanu fotografi, da naša deca budu angažovana.

[VIŠE NOVIH FUNKCIJA] – „ Snimanje fotografija“ , „ Snimanje videa“ i „ Povratak jednim tasterom“ , OKIUK dečije igračke za fotoaparate poseduju I „ Three-shot Continuous Shooting“ , „ Time-Lapse Shooting“ ', 'Autofokusno snimanje' i 'Automatsko prepoznavanje osmeha'. Dodatno! Ima 6 tipova filtera koje možete izabrati, fotografije se mogu uvećati 1-4 puta, a kapacitet skladištenja može se proširiti do 30 GB (uključena je SD kartica od 32 GB, može snimiti 2300 fotografija)

[2,4 INČNI LCD EKRAN] - OKIUK digitalni fotoaparat za decu koristi silikonske materijale koji su ekološki prihvatljivi i otporni na udarce. Veliki ružičasti LCD ekran od 2,4 inča daje delikatnim očima dece bolji vizuelni efekat da otkriju svoje šarene svetove

[MEKI I NETOKSIČNI SILIKON, MALI I LAGAKI] - Materijal kućišta fotoaparata je napravljen od mekog i netoksičnog silikona, tako mali i lagan da ga vaša deca mogu lako držati. Izdržljiva zaštitna futrola otporna na udarce je pogodna za decu uzrasta od 3 do 12 godina. Dizajn trake olakšava deci da je nose bilo gde za događaje na otvorenom kao što su piknici, kampovanje, jahanje i igranje. Paket uključuje: 1 * dečija kamera, 1 * USB kabl, 1 * memorijska kartica od 32 GB, 1 * vezica, 1 * uputstvo za upotrebu, 1 * nalepnice

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

straleksa (6)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6 pozitivnih ocena

Prijepolje, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135292033