PANASONIC LUMIX TZ 5 EISA NAGRAĐIVAN FOTO APARAT 2008

103 pregleda
1 želi ovaj predmet

PANASONIC LUMIX TZ 5 EISA NAGRAĐIVAN FOTO APARAT 2008

Cena: 5.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

HUMANOID

HUMANOID

(2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Rezolucija (u Mpix) 9.1
  • Uz uređaj ide NABROJANO U OPISU
  • Proizvođač Panasonic
  • Optički zum od 10x
  • Mane i oštećenja Nema

POD PAROLOM SNAĐI SE , POŠTO NEMA SOPSTVENI PUNJAČ , USPEO SAM DA OŽIVIM NJEGOVU ORIGINALNU BATERIJU SA PUNJAČEM OD PANASONIC DMC- FS 10 ORANGE uz popunu zazora veličine , sa stisnutim papirom :) tako da je ISPRAVAN !!! u šta nisam ni sumnjao ! jer kod mene retko ili ti bolje rečeno skoro nikad , ne zaluta nešto neispravno - ali svakako ide bez pripadajućeg originalnog punjača !!!!!!!!!!!!

Praktično aparat je kao nov rađen za zapadno tržište u besprekornom estetskom stanju , u originalnoj kutiji , koja SADRŽI : tuce prateće papirologije , 2 komada pripadajuća instalaciona diska , 1 YPremium pro zaštitno staklo od 14.95EU , Av i USB kablove , 1 premium pro zamenska baterija - u panasonic pvc kutijici , i SAM APARAT sa zaštitnim staklom po monitoru je savršeno očuvan , sa originalnom panasonic baterijom u telu , bez punjača !

Panasonic Lumix DMC-TZ5 sažet pregled

Panasonic je lansirao originalni 'Travel Zoom' TZ1 još u februaru 2006. Godine 2007. došao je TZ3, a sada, skoro tačno godinu dana kasnije, Panasonic nam donosi treću generaciju ove popularne serije u obliku TZ5 (TZ2 i TZ4 su manji sestrinski modeli TZ3 i TZ5 respektivno). Kao i njegovi prethodnici, nudi stabilizirani veliki zum objektiv u vrlo kompaktnom pakovanju.

Sa novim modelom Panasonic se držao isprobane i testirane TZ formule i implementirao samo relativno mali broj modifikacija. Kao što bi se očekivalo, povećana je rezolucija senzora (sa 7,2 na 9,1 MP na neznatno većem senzoru), kao i rezolucija ekrana od 3,0 inča (sa 230K na 460K piksela). Osim toga, računarstvo u kameri sada pokreće Panasonic-ova najnovija Generacija uređaja za obradu slike - Venus IV, najzanimljivija nova karakteristika je HD video mogućnost snimanja u rezoluciji od 1280x720 pri 30fps u formatu 16:9.

U digitalnom dobu ciklus proizvoda od 12 mjeseci gotovo se čini kao vječnost. Da li je Panasonic dobro iskoristio vreme i uspeo da izgladi neke probleme sa kvalitetom slike koji su izneverili inače vrhunske prethodne TZ generacije? Hajde da saznamo, počevši kao i obično sa specifikacijom naslova:

9,1 miliona efektivnih piksela / 10,7 miliona piksela ukupno 1/2,33" CCD
10x (28-280 mm ekviv.) Leica DC Vario-Elmarit optički zum
MEGA OIS stabilizacija slike
Omjeri 4:3, 3:2 i 16:9
Venus IV procesor motora
LCD od 3,0 inča visoke rezolucije (460.000 piksela).
Filmovi do 1280 x 720 piksela (HD) pri 30 fps
22 režima scene plus režim 'clipboard' za putnike
Napomena: Dok radimo na ovoj recenziji, Panasonic je lansirao Lumix TZ50 koji je u suštini TZ5 sa Wi-Fi mogućnošću koja omogućava korisnicima da uploaduju slike direktno u svoje Picasa veb albume. TZ50 dolazi sa godišnjom besplatnom upotrebom T-Mobile Hotspot usluge u SAD-u. Još nema riječi o sličnom paketu za evropske kupce.

Uslovi prodaje prodavca

TRENUTNO NAJBITNIJE

Predmeti , koji budu postavljeni na stajanje sa fiksnom cenom , ostaće - obnavljaće se i za vreme letnje pauze , bez aukcija tokom leta , i tu ako ih uopšte bude , očekujem isključivo ozbiljne ponude , pogotovo što osim provizije za limundo koja nije zanemarljiva , za sve kupljene predmete sa i iznad 1999DIN dajem besplatna slanja , OSIM ZA LOTOVE KNJIGA I PREDMETA KOJI SU NAZNAČENI U SAMOM OPISU !!! Slanja su u vidu CCpaketa , i to bez obzira kojeg prevoznika odaberem - I to je čisto neko kompromisno rešenje da nekako izađem u susret , jer lična preuzimanja za vreme leta nisu moguća !

Zbog nedavnih par komada, i to neprimerenih reklamacija na predmete koji kada se ponovo pokrenu imaće moju repliku i moje viđenje na te reklamacije , koje jesam usvojio , jer po limundo pravilniku kupac je uvek u pravu !? ali sa time , da se u ovim spornim slučajevima uopšte nisam složio sa limundo , ili sam izašao u susret zbog previda samoga kupca , zbog toga , ubuduće U SLUČAJU EVENTUALNE REKLAMACIJE KUPAC PLAĆA POVRAT PREDMETA I TEK NAKON PRIJEMA KADA UTVRDIM DA JE PREDMET U IZVORNO POSLATOM STANJU , VRAĆAM NOVAC KUPCU , NA DAT Ž.R. KUPCA !!!!!!!!!!!!!

Prodavac

HUMANOID
HUMANOID (2.222)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

23.582 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135771001