Tri Panasonic Lumix TZ-18 (ZS-8) Rasklopljeni u Delovim

62 pregleda
0 želi ovaj predmet

Tri Panasonic Lumix TZ-18 (ZS-8) Rasklopljeni u Delovim

Završena

Datum završetka: 30.07.2024. u 22:58

Početna cena: 1.699 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

iglaz

(71)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

76 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Rezolucija (u Mpix) 14.1
  • Uz uređaj ide Nema dodatnih predmeta
  • Proizvođač Panasonic
  • Optički zum od 16x
  • Mane i oštećenja Ima

Tri Panasonic Lumix TZ-18 (ZS-8) Rasklopljena Digitalca, iste su vrste i jedina razlika je u tome što je ZS-8 bio namenjen za Američko tržište a TZ-18 je za Evropsko. Dve TZ-18 su Nemačke, ZS-8 Japanac. Inače TZ-18 (ZS-8) možda je i jedan od najboljih kompakt kamera srednje kategorije iz 2011-12 godine, koristio sam ih ranije dosta i slike sa 14.1MP su mnogo bolje od pojedinih današnjih telefona, čak korišćene u profesionalne svrhe jer ima odlična Manuelna podešavanja kao retko koji digitalac iz te kategorije.

Sva tri aparata su potpuno rasklopljena i idu kao neispravni za delove od kojih sigurno bar 60-70% delova radi. Elektronika na dva od tri je dobra uključujući i unutrašnje napajanje (jedan TZ-18 nisam mogao da ispitam), CCD senzori rade na sva tri i ekran je dobar na dva od tri. Što se optike tiče samo sam uspeo jedan da testiram jer na ostala dva je oštećen kabl koji povezuje elektroniku sa objektivom ali osim toga deluju ok stim što će morati da se očiste i da se sklope od svih ovih delova.

Stigli su rasklopljeni a ja sam probao da ih dodatno pročešljam kako bi od njih sklopio jedan, što sam gotovo i uspeo međutim sticajem okolnosti dobio sam drugi aparat mnogo bolji od ovog tako da sve ovo dajem zajedno u paketu za delove po simboličnoj ceni a siguran sam da neko ko zna da radi sa ovim uređajima možda da dobije dva aparata od ova tri uz još par sitnih delova.

NAPOMENA: Cena simbolična jer samo da kupite delove na internetu potrošili bi bar 5X više pogotovo za optiku. Svi aparati su bez baterije i punjača. Imam rezervnu bateruju i punjač ali to prodajem odvojeno pa ako vas zanima pitajte i za detalje o tom oglasu.

Može uplata pa da pošaljem u paketu PostExpress-om ili lično preuzimanje u Beogradu u vreme kada meni odgovara.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

- Početna cena je simbolična za sve stavke koje imam u ponudi jer na Limundu uglavnom rasprodajem stvari iz kuće koje mi trenutno nisu potrebne (pogledajte i ostale aukcije).

- Posle završene aukcije (ili kupovinom predmeta po fiksnoj ceni) kontaktiraćete me i ja ću vam poslati broj mog računa u banci intesa ili se dogovaramo za plaćanje prilikom isporuke PostExpress-om (ovo je uglavnom slučaj za jeftinije predmete i izlazim u susret članovima sa više pozitivnih ocena).

- Uplate možete izvršiti u svakoj ekspozituri banke intesa u roku od par minuta ili za jeftinije predmete plaćanje možete izvršiti i direktno prilikom dostave predmeta PostExpress-om (samo za članove koji imaju više pozitivnih ocena).

- Nakon uplate kada novac legne na račun paket šeljem PostExpress-om opcijom danas za sutra do 19h. Ukoliko je reč o manjem predmetu ili predmetima do 3-4kg plaćanje se može izvršiti i prilikom preuzimanja predmeta PostExpress-om za članove sa više pozitivnih ocena.

Prodavac

iglaz (71)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

76 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136229341