Micro Game Power 30in1

43 pregleda
5 želi ovaj predmet

Micro Game Power 30in1

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 29.06.2024. u 21:32

Kupljen za: 99 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

oktopodve

(2.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.779 pozitivnih ocena

Vranje, Pčinjski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno

Prodajem polovan Micro Game Power 30in1. Uredjaj se ukljucuje kada je prikljucen na kablu, ne radi na punjac kao ni na baterije. Moguce je igrati igrice. Nisam neki strucnjak za igrice, ali ove sam proverila i nije bilo nikakvih problema.
Ukoliko zelite da iskljucite i ponovo ukljucite uredjaj, nekad se dogodi situacija da mora kabal da se izvuce i ponovo prikljuci. To nije cesto, ali se desava. Tockic za ton se okrece, ali nema zvuka. Dugme za start ne reaguje na pritisak, vec se aktiviranje igrice vrsi preko donjeg dugmeta.
Spoljasnjost uredjaja je ocuvana,sa neznatnim povrsinskim ogrebotinama.
Uz uredjaj ne ide dodatna oprema.
Koristi se USB kabal.

Uslovi prodaje prodavca

Trudim se da svaki predmet koji prodajem što bolje opišem. Sve ono što Vas dodatno interesuje pitajte tokom trajanja aukcije. U pitanju su polovni predmeti koji imaju određenih tragova korišćenja tako da Vas molim da dobro pogledate slike.
Ne odgovaram na pitanja o stanju predmeta nakon pobede na aukciji i eventualnih dodatnih uslova za kupovinu.
Svaki predmet koji šaljem kurirskim službama je dobro zaštićen i upakovan. Ne odgovaram za oštećenje i lomove koji su nastali u toku transporta. Ukoliko je predmet oštećen, molim Vas da kontaktirate kurirsku službu i napravite zapisnik o oštećenju kako bi sa njima ostvarili pravo na nadoknadu zbog oštećenja u transportu jer kurirske službe veoma malo vode računa prilikom transporta.
Svi članovi koji žele da kupe neki predmet, pa poskidaju ili zamene delove i onda reklamiraju, molim da ne licitiraju na mojim aukcijama jer imam sve serijske bojeve ugrađenih delova.

Prodavac

oktopodve (2.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.779 pozitivnih ocena

Vranje, Pčinjski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135556481