Uncharted 4 A Thief’s End PS4

23 pregleda
0 želi ovaj predmet

Uncharted 4 A Thief’s End PS4

Cena: 1.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

petar.pop

(795)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.087 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Za platformu Sony Playstation 4
  • Žanr Akcija

Uncharted 4 A Thief’s End PS4


Odlično očuvana originalna igra sa knjižicom



Igra je na engleskom jeziku



Svaka igra je instalirana i detaljno testirana!



MUDRI LJUDI SU DAVNO REKLI DA OZBILJNOST DOLAZI S GODINAMA, A UNCHARTED U SVOM ČETVRTOM DELU JE ISPRIČAO SVOJU PUSTOLOVINU SA PUNOM DUBINOM.

Ovde nema klišea o spasavanju sveta, osvetama ili potrazi za sestrom/ocem/istinom/bilo čime. Fabula igre je lična avantura braće Drejk, koji se bore protiv opasnosti koju predstavljaju sebi samima. Odgovornos, pohvlepa, zavisnost za adrenalinom samo su neke od tema koje je ova igra vešto obradila. Za razliku od prethodnih delova, Uncharted po prvi put deluje nekako prizemnije i ima značajno sporiji tempo. Još otvoreniji prostor donosi vam veću slobodu prilikom kreanja. Uvedeni su kuka i klin koji služe za pentranje po stenama, pa je istraživanje dobilo na raznovrsnosti, ali mnogo je važnije da je ostalo prirodno bez dodavanja kojekakvih instinkt modova. Treba pohvaliti i vrhunski dizajn nivoa. Što se tiče tuče, uvedena je i stelth mehanika koja nije bila toliko rasprostranjena u prethodnim delovima. Pa tako neprijatelja možete eliminisati i tihim pristupom, ali se i sakriti u travu ili vodu. Sve u svemu, zahvaljujući sjajnoj priči i pustolovini, genijalnom dizajnu i nestvarno dobroj grafici ova ekskluziva za Sony zaista - vredi! Prema najavam Naughty Dog je ovom igrom zatvorio serijal Uncharted, koji je bez sumnje ostavio mnogo traga.





Zamene ne radim!



Sony Playstation 4 PS4 Soni4

Uslovi prodaje prodavca

Pažljivo pročitajte tekst aukcije, pažljivo pogledajte slike predmeta, ukoliko Vam se čini da je opis nepotpun pitajte, sačekajte odgovor i tek kada ste sigurni da želite da kupite predmet dajte ponudu.

Kupcima sa dosta pozitivnih ocena šaljem i pouzećem.

Svaki paket je adekvatno upakovan i zaštićen, a za eventualna oštećenja od strane kurirskih službi ne snosim odgovornost!

Za kupce iz Niša preuzimanje na mojoj adresi na Trošarini.

MOLIM neozbiljne kupce da ne licitiraju iz razonode!
Hvala

Prodavac

petar.pop (795)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.087 pozitivnih ocena

Niš-Palilula, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136162725