PlayStation 3

206 pregleda
8 želi ovaj predmet

PlayStation 3

Cena: 6.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Miljan2580

(0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Vranje, Pčinjski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Tip Sony Playstation 3

Na prodaju korišćena konzola PS3 Slim.



Konzola je modovana sa Evilnat Cobra 8.4 tako da sada na njoj možete ubaciti koju god igricu želite-preko fleša ili eksternog hard diska. Od programa ima instaliran PSN patch tako da možete igrati onlajn bez da budete banovani, Multiman+Webman, kako bi ste pristupili hard disku i upravljali igricama, Irisman i Managunz koji su fajl menadžeri.



Trenutno su na konzoli Red dead redemption+Undead nightmare DLC i Elder Scrolls Oblivion ali po želji kupca mogu ubaciti druge. Dodao bih da uz ovaj modovan sistem sada možete igrati igrice za PS1, PS2, PSP i još neke starije sisteme (nisam proverio koje tačno, nemojte mi zameriti) iako se radi o slim verziji.



Konzola u sebi ima ugrađen HDD od 120gb, pre 2 meseca joj je zamenjena termalna pasta i očišćena je od prašine iznutra i zamenjena joj je pre par dana baterija koja drži sat, te joj zato fali nalepnica odozdo. Kontroler je kupljen pre mesec dana i kao što vidite nije original i on je uključen u cenu. Uz konzolu ide i kabl za napajanje i HDMI kabl. WIFI, LAN i Blueray drive rade bez problema, bluetooth nisam probao ali je verovatno i on okej.



Jedino što bih naveo kao manu su oštećenja i mrlje na PS3 koje ne mogu da se nažalost uklone, a koje su i mojom ali i nepažnjom prethodnog vlasnika nanete.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem
  • Slanje Pošta

Prodavac

Miljan2580 (0)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

0 pozitivnih ocena

Vranje, Pčinjski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 136190129