2K wifi spoljna kruzna kamera za video nadzor Galayou

7 pregleda
0 želi ovaj predmet

2K wifi spoljna kruzna kamera za video nadzor Galayou

Cena: 5.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Cena je za 1 komad!!!

【2K Ultra jasna slika i zumiranje sa nagibom】Sa 2K rezolucijom, Galaiou spoljna sigurnosna kamera pruža vam super jasan dnevni i noćni vid. Vifi kamere za dom imaju opseg rotacije od 335° horizontalno i 90° vertikalno, čuvajući vašu imovinu i porodicu bezbednom. Napomena: radi SAMO sa 2,4 Ghz ViFi, 5 Ghz Vifi nije podržan. Ova kamera mora stalno da bude priključena na napajanje.
【3 režima noćnog vida i alarmna sirena】Tri režima noćnog vida po vašem izboru: infracrveni režim, režim pune boje i režim alarma. Kada postoji pokret, možete podesiti reflektor da se uključi i uključiti sirenu vodootporne kamere, da biste uplašili nepozvane goste kod kuće, prilaza, hodnika ili stražnjih vrata.
【Trenutna detekcija i 24/7 snimanje】Video snimci kretanja će biti snimljeni na klaud/SD karticu (nije uključena) i odmah će vam slati APP upozorenja. Takođe možete da skladištite snimke 24/7 na mikro sd kartici (do 128 GB, nije uključeno). Kućna kamera vam omogućava da vidite snimke bilo kada i bilo gde, a da pritom ne propustite nijedan važan detalj.
【Dvosmerni audio i pristup za više korisnika】Ova spoljna bezbednosna kamera je opremljena ugrađenim mikrofonom i zvučnicima koji vam omogućavaju da razgovarate i slušate svoju bebu ili kućnog ljubimca preko ove sigurnosne kamere. Naša aplikacija vam omogućava da kreirate nekoliko porodičnih naloga i delite kameru za nadzor sa porodicom i prijateljima. Podržava RTSP, kompatibilan sa Aleka i Google Assistant-om.
【Fleksibilna SD kartica i skladišta u oblaku】 Tehnologija šifrovanja finansijskog nivoa se koristi za najveću zaštitu podataka kako bi se osigurala vaša privatnost. Sigurnosne kamere na otvorenom podržavaju skladištenje u oblaku kako bi sačuvali vaš video, nema potrebe da brinete da će PTZ kamera biti ukradena ili uništena. Ili dodajte Micro SD karticu za lokalno skladištenje video zapisa.
A9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137908785