Aparat za uklanjanje grudvica sa tkanine Ruidla

25 pregleda
0 želi ovaj predmet

Aparat za uklanjanje grudvica sa tkanine Ruidla

Cena: 1.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Efikasan aparat za brijanje od tkanine: Sa podešavanjem snage u 2 brzine i 3 visine brijanja, ovaj aparat za brijanje od tkanine može vam pomoći da lako i brzo uklonite sve vrste tableta, dlačica, dlačica sa džempera, majica, ćebadi, čaršava, sofe i još mnogo toga. Neka vaša odeća diše svež vazduh.
Bezbedan dizajn: Bionička mreža u obliku saća štiti bilo koju tkaninu od oštećenja. Svaki put kada se poklopac sa saćem olabavi, sigurnosna brava će se otvoriti, mali kućni uređaji će se automatski isključiti kako bi zaštitili nas i našu platnenu odeću.
Radi na baterije: Ovaj aparat za brijanje džempera napajaju 2 AA baterije, potpuno bežičnog dizajna, pogodan za putovanja, nema potrebe da brinete o bilo kom mestu za punjenje i dajte svojoj odeći svež izgled za samo nekoliko minuta.
Udobna ručka: Dizajnirana da stane na dlan vaše ruke, čini aparat za brijanje dlačica lakšim i pogodnijim za pomeranje bilo gde kada brijete dlačice i dlačice. A sakupljač vlakana se lako uklanja da biste očistili dlačice.
Da li vam je potrebna pomoć nakon kupovine? - Kontaktirajte nas za brzu pomoć i zadovoljavajuće rešenje! Jednostavno idite na „Vaše porudžbine“ > pronađite svoju porudžbinu > kliknite na „Kontaktiraj prodavca“.
A5

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.063)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.240 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134809901