Automatska hranilica za pse i macke 3.5L

4 pregleda
1 želi ovaj predmet

Automatska hranilica za pse i macke 3.5L

Cena: 5.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【AUTOMATSKA HRANILICA ZA LJUBIMCE】 Više zdravog rasporeda obroka za vašu malu bebu. Vaš ljubimac bi mogao dobiti pravu količinu hrane na vreme svakog dana putem automatske hranilice za kućne ljubimce. Automatska hranilica za mačke je dobar pomoćnik za brigu o vašoj mački/psu kada ste zauzeti poslom na spavanju ili na putovanju! Nema više buđenja pred zoru, ili preteranih briga tokom prekovremenog rada noću i putovanja. Automatske hranilice za mačke, automatske hranilice za pse, automatske hranilice za mačke, automatske hranilice za mačke sa tajmerom za mačke u zatvorenom prostoru.
【Interfejs za jednostavno rukovanje】Najjednostavniji operativni interfejs na tržištu sa samo 4 operativna tastera. Možete podesiti vreme obroka vaših mačića kroz 24-časovni vremenski sistem, na primer, ako je vreme obroka 01 postavljeno na 7:00, hranilica će obezbediti 01 obrok u 7:00 svakog dana. Možete podesiti 1~6 obroka dnevno i 0~6 porcija (10~15g obroka po porciji) suve hrane po obroku u zavisnosti od potreba vašeg ljubimca. Savet: veličina zrna će biti savršena ako je između 0,19 ~ 0,39 inča.
【DUALNO NAPAJANJE】 Preporučujemo korišćenje oba USB-C adaptera (uključeno) + 4*AA baterije (nisu uključene). Napajanje baterije je rezervni izvor napajanja kako bi se osiguralo da automatska hranilica psa može obezbediti hranu za vašeg ljubimca na vreme čak i ako nestane struje. Saveti: 1. Morate da resetujete vreme ako se isključi. 2. crvena tačka označava da podsećanje na zamenu baterije. Dozator za hranu za pse automatski automatski hranilica za pse.
【ČUVANJE HRANA SVEŽA】3,5L + DESIKANT. Ne postoji način da hrana ostane sveža od nove hrane. Dakle, rezervoar za hranu malog kapaciteta od 3,5 l ne dozvoljava da hrana brzo ponestane niti da je čuva na duže vreme. I dolazi sa ugrađenom vrećom za sušenje. I lako pratite nivo hrane kroz providni rezervoar za hranu i na vreme dopunite hranu. Nema potrebe da otvarate poklopac da biste proverili.
B2

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137910101