Automatski uvijac za kosu yx-802

37 pregleda
1 želi ovaj predmet

Automatski uvijac za kosu yx-802

Prodat!

Datum kupovine: 25.08.2024. u 01:43

Prodat po ceni: 1.490 RSD

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

❀ Automatsko uvijanje - Ova najnovija bežična pegla za uvijanje lako stvara glamurozne kovrče pritiskom na dugme! Automatska rotirajuća cijev stvara kovrče bez napora za nekoliko sekundi. Veština nije potrebna. Recite zbogom neurednom i zapetljanom dizajnu kablova. Nikada ne čupajte ili zapletajte kosu. Kreirajte zadivljujući izgled sa lakoćom.
❀ 6 podešavanja temperature i tajmera – LCD ekran temperature nudi lako podesiva podešavanja temperature od 150℃ do 200℃ za svaku teksturu kose (niska temperatura za krhku kosu, viša temperatura za grubu kosu) i ima 11 podešavanja tajmera (8- 18S), možete prilagoditi svoj izgled i birati između labavih, srednjih ili čvrstih lokna. Ispunite sve vaše potrebe.
❀ Bezbedan za upotrebu i automatsko isključivanje – uporedite sa tradicionalnim kleštima za uvijanje ili štapićem za uvijanje. Naš bežični automatski uvijač je napravljen sa pametnim senzorskim čipom, koji će suspendovati uvijač kako bi sprečio da se kosa zapetlja i povuče ako je kosa postavljena previše ili radi nepravilno. Ne brinite o zaglavljivanju ili oštećenju kose. I automatski će se isključiti nakon 5 minuta ako je uključen i neaktivan, kako bi se sačuvao vek baterije.
❀ Zaštita od negativnih jona--Grejač auto uvijača za kosu je prožet nano srebrom, keramičkim premazom i turmalinom. Ti sjajni elementi imaju koristi za kosu tako što zadržavaju prirodnu vlagu i pretvaraju kovrdžavu, ostavljaju kosu sjajnijom, glatkijom i zdravijom, antistatičnom. Negujte kosu dok stvarate glamurozni izgled.
❀ USB punjiva--Ugrađena punjiva baterija od 5200mAh, potpuno punjenje tokom 4 sata će trajati do 40-60 minuta. Vreme rada će se razlikovati u zavisnosti od izabranih podešavanja grejanja i tajmera, kao i tipa kose. Kompaktna veličina i torba za skladištenje, lako se prenosi, savršena za upotrebu kod kuće ili u pokretu.
C9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134768057