Bezicni termometar za hranu sa 2 sonde Inkbird IBT-2X

5 pregleda
0 želi ovaj predmet

Bezicni termometar za hranu sa 2 sonde Inkbird IBT-2X

Cena: 3.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Termometar za roštilj od 150 FT】 Termometar za roštilj na daljinu od 150 FT, digitalni termometar za pećnicu i besplatna aplikacija savršeno odgovaraju vašem telefonu, što vam omogućava da se oslobodite i imate više vremena za uživanje sa porodicom. Opseg temperature ovog bbk bluetooth termometra za pušače je: 32 ° F ~ 572 °F; (Kratkotrajno merenje); 32°F~ 482°F (kontinuirano praćenje).
【Više funkcija】Ovaj termometar za meso, termometar za roštilj podržava 8 glavnih jela za roštilj za opcije i prilagođenu unapred podešenu temperaturu, štaviše, ovaj termometar za pećnicu podržava funkciju tajmera i temperaturnog alarma.
【Tajmer i alarm】Naš digitalni termometar za pećnicu, bežični termometar je imao tajmer za odbrojavanje, što je veoma zgodno ako želite da redovno proveravate temperaturu tokom kuvanja, posebno kada treba da znate temperaturu u određeno vreme. Štaviše, IBT-2Ks Bluetooth termometar za kuvanje podržava Hi i Lo alarm, bežični termometar za meso i telefon će aktivirati alarm kada se temperatura dostigne.
【Prenosiva veličina】 Dimenzija Telo ovog bluetooth termometra za meso: 64k85k25mm (2,5k3,4k1,0 inča), Dužina senzora ove 2 bluetooth sonde za temperaturu za pušače: oko 120 cm / 3,9 stopa. Gde god da kuvate, roštiljate, roštiljate, IBT-2Ks daljinski termometar za pušenje, bežični termometar ima savršenu veličinu za nošenje.
【Šta dobijate】Jedan digitalni termometar IBT-2Ks + dve sonde za meso + jedan klip za meso + jedan priručnik. Nabavite ovu lepu igračku danas, povećajte svoje performanse na roštilju i učinite da se svi začude!
D3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138242813