Detektor ugljen dioksida CO2 monitor kvaliteta vazduha

4 pregleda
0 želi ovaj predmet

Detektor ugljen dioksida CO2 monitor kvaliteta vazduha

Cena: 6.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Precizno otkrivanje】Ovaj detektor usvaja NDIR (nedisperzivni infracrveni) senzor što je novi tip infracrvenog senzora, radi brzo, stabilno i neće biti pod uticajem temperature ili drugih uslova osim zastarelog hemosenzora. Njegova tačnost detekcije je ± (50ppm+5% očitavanja).
【Koncentracija CO2 u zatvorenom prostoru】Ovaj monitor CO2 može detektovati CO2, temperaturu i vlažnost. Koncentracija CO2 utiče na naš život. Ako je koncentracija ugljen-dioksida u zatvorenom prostoru previsoka, osećaćete se pospano, nećete moći da se koncentrišete ili čak imate vrtoglavicu i piskanje. Ovaj detektor CO2 se široko koristi u kući, školi, fabrikama, bolnicama, hotelima, automobilima.
【Data Logger】Ugrađena memorija za kontinuirano evidentiranje podataka, možete pratiti podatke o trendu do 24 sata za koncentracije CO2, temperaturu, vlažnost i prikazuje maksimalnu &min vrednost. Unutrašnja baterija od 3000 mAh vam omogućava da dugo vremena snimate indeks vazduha u zatvorenom prostoru.
【Jednostavan za upotrebu】Ovaj profesionalni monitor kvaliteta vazduha je jednostavan za korišćenje, dugo pritisnite dugme za napajanje da biste ga uključili. Zatim brzo dvaput pritisnite dugme za napajanje da biste ušli u interfejs za podešavanje za podešavanje sata i vremena. Tada možete normalno koristiti ovaj detektor CO2.
A9

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.065)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.242 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137908517