Digitalni tajmer za spoljnu upotrebu

24 pregleda
0 želi ovaj predmet

Digitalni tajmer za spoljnu upotrebu

Cena: 2.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.040)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.213 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Uživajte u udobnosti i uživajte u više slobodnog vremena koje vam je na raspolaganju: Pogodnost svih 7 dana u nedelji zahvaljujući digitalnom prekidaču sa širokim i raznovrsnim opcijama programiranja (20 programa dnevno, 140 krugova nedeljno). Jednom programiran i podešen, štedi mnogo vremena u svakodnevnom životu.
Uštedite novac i smanjite nepotrebnu potrošnju energije: Mnogi tehnički uređaji imaju režim pripravnosti i troše energiju iako se ne koriste. Zahvaljujući tajmeru za odbrojavanje ova nepotrebna potrošnja se može smanjiti. Vremena kada su uređaji uključeni mogu se tačno odrediti. Spoljni tajmer sa dodatnom funkcijom odbrojavanja.
Idite na odmor bez brige: unutrašnji i spoljašnji tajmer ima generator slučajnog izbora. To znači: Svetla ili radio će se uključivati i gasiti u neodređeno nasumično vreme. Time se čini da je neko kod kuće, simulira prisustvo i tako štiti od provale.
Bezbednost u zatvorenom i na otvorenom: Robusni spoljni i unutrašnji tajmer sa klasom zaštite IP44 može se koristiti u vlažnim prostorijama pored dnevnih prostorija, kao što su vešeraj, podrum, garaža, kao iu bašti, na balkonu i terasi.
- - - - Proizvođač i distributer električnih i protivpožarnih proizvoda koje nudimo je nemačka kompanija REV Ritter sa sedištem u Mombrisu / Donja Frankonija. Kompanija najviše ceni kvalitet i bezbednost.
A8

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.040)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.213 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134497441