Doqaus Life 4 bezicne bluetooth slusalice headset

4 pregleda
0 želi ovaj predmet

Doqaus Life 4 bezicne bluetooth slusalice headset

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

[Premijum kvalitet zvuka]: DOKAUS LIFE 4 Bluetooth slušalice preko uha su opremljene sa dve drajverske jedinice od 40 mm i Bluetooth 5.3 tehnologijom, nude stabilan prenos, manje kašnjenje i jasnu telefonsku komunikaciju. obezbeđujući stabilan prenos i kristalno čist zvuk za vaše sesije u teretani ili avanture putovanja. 3 EK režima koje je podesio profesionalni inženjer akustike omogućavaju vam da zadovoljite različite muzičke stilove, obezbeđujući optimalno iskustvo slušanja za ljubitelje muzike.
[Super dug vek trajanja baterije]: Uživajte u do 90 sati igranja sa jednim punjenjem, što ove bežične slušalice preko uha čini idealnim saputnicima za duge letove ili vežbe. Takođe savršene za entuzijaste u teretani i fanatike vežbanja, ove bežične slušalice preko uha nude do 90 sati reprodukcije u Bluetooth režimu i mogu se brzo napuniti za 5 sati slušanja za samo 10 minuta. Ostanite motivisani i fokusirani na svoje fitnes ciljeve dok uživate u omiljenim melodijama.
[Udobnost bez premca]: Dizajnirane sa mekim, zamenljivim čašicama za uši i laganim okvirom, ove slušalice otporne na znojenje savršene su za muškarce, žene, tinejdžere i entuzijaste u teretani. Ergonomsko prijanjanje prilagođeno je prilagođavanju, dok napredna ventilacija održava vaše uši hladnim tokom dužeg nošenja, omogućavajući vam da uživate u omiljenim melodijama duže vreme.
[Poboljšane karakteristike]: Ostanite povezani u pokretu uz DOKAUS LIFE 4 bežične bluetooth slušalice za vežbanje. Uz mogućnost povezivanja na više tačaka, možete lako da povežete dva Bluetooth uređaja istovremeno za besprekorno prebacivanje između muzike i poziva. Bežične slušalice bluetooth takođe podržavaju različite audio formate uključujući A2DP, AVRCP, HSP, HFP, SBC i AAC, obezbeđujući kompatibilnost sa širokim spektrom uređaja. Doživite praktičnost i svestranost sa ovim bežičnim Bluetooth slušalicama preko uha.
D3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 138241193