Dugacke carape sa grejacima i baterijom dr Warm

12 pregleda
0 želi ovaj predmet

Dugacke carape sa grejacima i baterijom dr Warm

Cena: 9.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.239 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Odmah zagrejte stopala: Dolazi sa daljinskim upravljačem, uparen sa dve litijumske baterije od 3000mAh 7,4V, ove električne grejane čarape mogu da zagreju vaša stopala za manje od 30 sekundi. Jednostavno dodirnite prekidač ugrađenog kontrolora ili daljinski upravljač da biste izabrali između 3 podešavanja toplote - visoka toplota, srednja toplota i niska toplota - bilo kada i bilo gde bez ikakve neprijatnosti.
Vrhunski materijali koji se mogu prati: Napravljene od pažljivo dizajnirane mešavine pamuka, akrila, najlona i spandeksa, ove grejane čarape poseduju dobre karakteristike zadržavanja toplote, lagane i mekoće. Debljina čarapa dostiže i do 3 mm, što može održavati temperaturu unutar čarapa i pružiti vam mekoću. PREDLOŽITE nošenje zagrejanih čarapa u labavim cipelama kao što su čizme. Veličina S je pogodna i za decu.
Grejane čarape velike snage: Ove grejane čarape uključuju dve punjive Li-lion baterije velikog kapaciteta od 3000 mAh, koje se mogu zagrejati oko 3,5-11 sati. Baterija se može potpuno napuniti za oko 4 sata. Idealno za sve zimske aktivnosti na otvorenom i uvek vas greje.
Do 149℉ da nazdravite prstima: Napravljena od grejne membrane od 20*5 cm koja u potpunosti obavija vaše prste i trbuh, zagrejani dugački soks zagreva vaše celo stopalo i posebno greje vaše prste koji se smrzavaju. Temperatura može dostići od 95℉ do 149℉. (Da biste sprečili opekotine, izvršite temperaturni test pre prve upotrebe zagrejanih čarapa.)
Potpuno elastičan dizajn: Naše zagrejane čarape su napravljene od visoko elastičnog materijala koji pomaže da ostanu čvrsti i prianjaju na oblik, možda su uže od dnevnih čarapa, predlažemo da odaberete veću veličinu. Ako imate bilo kakvih pitanja ili problema, ne oklevajte da nas kontaktirate. Naš tim za korisničku podršku je uvek spreman da vam pomogne i pronađe najbolje rešenje za vas.
A6

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.062)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.239 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137304317