Elektricna cetka za brisanje ciscenje 8 u 1 ANS-8051A

123 pregleda
5 želi ovaj predmet

Elektricna cetka za brisanje ciscenje 8 u 1 ANS-8051A

Cena: 5.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Ponovno izmišljeno iskustvo čišćenja: U LOSUI-u verujemo u redefinisanje načina na koji čistite, a naša četka za čišćenje 8-u-1 predstavlja oličenje inovacije u rešenjima za čišćenje doma. Pozdravite novu eru lakog, efikasnog i prijatnog čišćenja sa snagom LOSUI-a u vašim rukama.
Vaša ulazna vrata za revolucionarno čišćenje bez napora: Doživite čišćenje kao nikada ranije sa našim električnim čistačem sa 3 podesive brzine (260/360/420 o/min), praktičnom ručkom koja se može izvući i odvojiti i najsavremenijim digitalnim displejom. Unapredite svoju rutinu čišćenja uz dodatnu pogodnost prenosa glasa i raznovrsnost 8 zamenljivih glava četkica, omogućavajući vam da se nosite sa svakim izazovom čišćenja sa lakoćom.
Radno vreme od 90 minuta: Dizajnirana za optimalne performanse, naša rotaciona električna čistača opremljena je vodootpornom tehnologijom IPKS7, obezbeđujući bezbednost čak i u vlažnom okruženju. Uključivanje Tipe-C porta za punjenje obezbeđuje brzo i efikasno punjenje, dok impresivno radno vreme od 90 minuta osigurava da možete da napajate više sesija čišćenja sa jednim punjenjem.
【Najbolji prijatelj tvog struka! Naš čistač za kupatilo je dizajniran za praktičnost, sa ručkom na uvlačenje sa dizajnom od 3 dela koja se lako može podesiti od 35,8 do 43,3 inča. Ovaj dizajn eliminiše potrebu za nezgodnim savijanjem ili naprezanjem tokom zadataka čišćenja. Odvojivi štapić ne samo da pruža prošireni doseg, već se i pretvara u 12-inčni ručni električni čistač za nekoliko sekundi. To je kao da imate dva moćna alata za čišćenje u jednom!
B3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134727801