Elektricna masinica za sisanje za pse i macke Pecute

17 pregleda
0 želi ovaj predmet

Elektricna masinica za sisanje za pse i macke Pecute

Cena: 3.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Rotacija sa 5 brzina, LCD ekran napajanja: Pecute trimer ima 5 brzina rotacije, minimalna brzina je 5000 o/min, a maksimalna brzina je 7000 o/min. Koristite različitu snagu za tvrdoću dlake različitih kućnih ljubimaca. LCD ekran visoke definicije i inteligentna kontrola omogućavaju vam da lako razumete snagu trimera i preostali vek trajanja baterije, što će olakšati doterivanje
100% ZADOVOLJSTVO】Ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas. Pecute će obezbediti 6 meseci garancije za naše kupce od datuma kupovine. Naše obećanje je da našim kupcima pružimo proizvode visokog kvaliteta
Kombinacija oštrice od nerđajućeg čelika i pokretne keramičke oštrice osigurava bezbedno brijanje bez grebanja kože ljubimca. Sečivo koje se može ukloniti lako se čisti i održava; 3 brzine (6000/6500/7000rpm/min) su podesive, možete odabrati odgovarajuću brzinu prema rasi životinje i debljini dlake kako biste osigurali efikasan rad

Superiorno izdržljivo sečivo
Prilagođeno visokokvalitetno fiksno sečivo od nerđajućeg čelika koje, u kombinaciji sa pokretnim čistim nano keramičkim sečivom. Ove makaze za pse mogu efikasno, brzo i lako da seku, pružiće glatku i jaku frizuru bez zaglavljivanja.

2.Podrška 5 brzina rotacije
Opremljen super moćnim motorom koji podržava 5 podešavanja brzine, od 5000 o/min do 7000 o/min. Možete odabrati odgovarajuću brzinu za različite tvrdoće i delove kose, kao što su uši, šape, mekane dlake na licu.

3. HD LCD ekran
Opremljen LCD ekranom ultra visoke definicije, prikazom detalja o bateriji, preostalog vremena i brzina na prvi pogled, pojednostavljuje upotrebu!

4. Udobna i neklizajuća ručka
Tanak i lagan dizajn čini ga udobnim u ruci, a istovremeno smanjuje zamor zgloba. Pored toga, neklizajuća futrola obezbeđuje siguran hvat dok režete životinje.

5.Manje od 50 dB Vrhunski tihi dizajn
Dizajniran sa niskom bukom i malim vibracijama, proizvodi zvuk od samo 50 decibela, čak i pri maksimalnoj brzini od 7000 o/min, u potpuno tihom radu.

6. Široko primenljiv
Pecute profesionalne makaze za negu, snažan motor, 5 brzina opciono, široko pogodne za male i velike životinje sa dlakama, idealne za negovanje mačaka, pasa, zečje dlake.

Vreme punjenja 4h, život 4
Punjiva električna britva za negu
Kosilica Pecute je opremljena litijumskom baterijom velikog kapaciteta od 2200mAh, može se brzo puniti 4 sata.

Kada je baterija potpuno napunjena, naš proizvod može da radi više od 240 minuta.

Punjivi trimer za pse i mačke za kućne ljubimce u potpunosti zadovoljava potrebe prodavnice kućnih ljubimaca i kućne upotrebe.
C4

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 137641765