Elektricna posuda za grejanje hrane lunch box 12V - 24V

24 pregleda
0 želi ovaj predmet

Elektricna posuda za grejanje hrane lunch box 12V - 24V

Cena: 2.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【3-u-1 grejana kutija za ručak】Naša električna kutija za ručak je dostupna sa različitim kablovima za punjenje: 110-230V za kućnu upotrebu, 12V za upotrebu u automobilu i 24V za upotrebu u kamionu. Ovo vam omogućava da u svakom trenutku uživate u toploj i zdravoj domaćoj hrani u svom automobilu, kamionu, kancelariji i gradilištu.
【70V brzo zagrevanje】Naša električna kutija za ručak koristi 70V PTC grejanje sa konstantnom temperaturom velike snage, što obezbeđuje visoko efikasan termalni ciklus niske potrošnje. Brzo zagreva vašu hranu, zadržavajući svežinu i vlagu, obezbeđujući da u najkraćem mogućem roku imate domaći obrok.
【Nepropusno i prenosivo】Nakon kontinuiranog testiranja i upotrebe, nadogradili smo gumenu zaptivku kako bismo osigurali da naš grejač hrane ne curi, što ga čini pogodnim za transport vaše hrane. Štaviše, električna kutija za ručak ima čvrstu ručku na vrhu i dolazi sa izolovanom torbom za nošenje, što je čini bezbednom i prenosivom.
【Materijal za hranu】Naša grejana kutija za ručak je napravljena od PP i 304 nerđajućeg čelika, koji je netoksičan, bez ukusa i bezbedan za ljudsko zdravlje. Lako se čisti i može se prati u mašini za sudove. Imajte na umu da ne stavljajte celu električnu kutiju za ručak u vodu, samo operite posudu od nerđajućeg čelika.
【Kompletan set】 Dobićete: 1k grejnu kutiju za ručak 1k kašiku od nerđajućeg čelika, 1k viljušku, 1k izolovanu torbu za nošenje, 1k dodatni plastični pretinac, 1k12/24V kabl za napajanje (za automobile/kamione), 1k220V kabl za napajanje (za kuće/kancelarije/građevinu sajtova) i 1k uputstvo za upotrebu, pružajući vam kompletan i bogat set!
D5

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135066193