Elektricni aparat za uklanjanje grudvica sa tkanine

26 pregleda
0 želi ovaj predmet

Elektricni aparat za uklanjanje grudvica sa tkanine

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Jedinstvene karakteristike: inteligentni LDE ekran napajanja, može jasno razumeti status rada, 0-100% displej snage. i bionički dizajn saća, veliki pokrivač mreže sa saćem za efikasnije hvatanje kuglica vlakana. Ovaj aparat za brijanje od tkanine je pogodan za sve vrste odevnih predmeta i tkanina i brzo i bez napora uklanja dlačice, dlačice, pilule i mehuriće.
Dva podešavanja visine: izaberite opremu prema dužini pliša na površini odeće. Što je pahuljica duža, to je veći stepen prenosa.
Brzo i efikasno: poboljšano 6 oštrica, u poređenju sa konvencionalnim 3 oštrice, 30% duže i 0,5% deblje, što povećava efikasnost brijanja za 50%. Brijač za dlačice može brže i čistije očistiti kuglice dlaka na odeći i pogodan je za sve vrste odeće i tkanina, uključujući stare čarape, džempere, kapute, sofe, ćebad, čaršave.
Punjiva baterija velikog kapaciteta: ugrađena baterija od 2000 mAh može da podrži do 90 minuta bežičnog uklanjanja rasplinuća. Dolazi sa USB kablom za punjenje, kompaktne veličine i prenosivim bežičnim radom za putovanja ili hemijsko čišćenje. Tako da više ne morate da trošite novac na zamensku bateriju.
Višestruka zaštita: ovaj brijač ima elastična sečiva i bioničku pletenicu saća, koja može zaštititi bilo koju tkaninu od oštećenja. Nema potrebe da brinete da će labave niti biti usisane u uređaj. Kada se poklopac sečiva otvori ili olabavi, sigurnosni prekidač prekida napajanje, sigurnosni mehanizam noža obezbeđuje sigurnost prilikom čišćenja ili slučajnog dodira. Zaštitite svoju odeću i ruke.
Kontejner sa vidljivim dlačicama: proziran dizajn, lep i moderan tako da možete da uhvatite kapacitet u bilo kom trenutku. Kutija se lako rastavlja i opremljena je malom četkom tako da možete lako da nanesete vlakna i ne brinite da će labave niti biti usisane u brijač.
Jednostavan za upotrebu i skladištenje: lako se drži uz ergonomsku ručku. Dizajn korpe sa jednim dugmetom može se brzo očistiti.
B3

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.039)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.212 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 134728413