Fen za kosu 1200W Facaio

32 pregleda
0 želi ovaj predmet

Fen za kosu 1200W Facaio

Cena: 2.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Snažan protok vazduha: motor od 1200 V za brzo i efikasno oblikovanje. Facaio jonski fen za kosu ima brzi AC motor za jači protok vazduha za brzo sušenje i efikasno oblikovanje. Ugrađena jonska funkcija smanjuje statički elektricitet. Lagan i lep, prenosivi fen za kosu je pogodan za profesionalne salone i putovanja, a takođe je neophodan za dom.
Dizajn protiv eksplozije Fen za kosu ima izolaciju visoke temperature i jedinstvenu tehnologiju inovacije unutrašnjeg cilindra, koja pruža zaštitu od eksplozije i smanjuje buku. Profesionalni fen za kosu sa inteligentnom kontrolom temperature, konstantnom temperaturnom zaštitom od oštećenja od pregrevanja i nespontanog paljenja, kako bi se osigurala bezbedna upotreba fena za kosu.
2 PODEŠAVANJA BRZINE I 3 TEMPERATURE - Ovaj FCAIO profesionalni fen za kosu nudi 2 različite brzine i 3 podešavanja toplote. Izaberite između dva nivoa toplote i jednog nivoa hladnoće. Možete odabrati temperaturu po potrebi za potpuno sušenje i fleksibilnost stilizovanja. Lako kontrolišite temperaturu i brzinu vetra da biste napravili svoju omiljenu frizuru kod kuće.
Super nega kose: Konstantna temperatura i funkcija jonizacije za nežnu frizuru bez kovrdžanja. Vaša kosa je zaštićena i ravnomerno osušena na konstantnoj temperaturi, nije oštećena. Sprečava oštećenje kose, vlaži i sjaji. Osvežava pozitivan naboj na kosi i daje joj svežu, sjajnu kosu. Ovaj jonski sušač takođe emituje jone za negu kose, negu i popravku vaše kose. Glatka i sjajna kosa bez kovrdžanja.
【Uklonjive vazdušne mlaznice】 Obezbedite dodatak za frizerske mlaznice, mekana mlaznica može koncentrisati vetar i učiniti vašu kosu mekom i glatkom. Sonda je postavljena na ventilator. Pre upotrebe, ručno ga ugradite u ventilator da biste fiksirali sondu. Koncentrisan protok vazduha za precizan stil sa dodatkom za slobodno kretanje od 360, filterom za vazduh koji se može ukloniti, veoma lakim za čišćenje.
B8

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.069)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.246 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 135589569